Ajtónyitás Budapesten

Ha nem nyílik a bejárati ajtó, vagy elhagyta a kulcsait és ezért nem tud bejutni a lakásásba, forduljon hozzánk! Zárszerelő kollégáink vállalják az ajtó szakszerű nyitását Budapesten és Pest megyében, a főváros maximum 20 km-es körzetében.

Legyen szó zármeghibásodás miatt nem nyíló ajtóról, kulcselhagyás miatt nem nyíló ajtóról, vagy akár becsapódott ajtóról, forduljon Zorro-hoz!

Cégünk Budapesten kiszállási díjat külön nem számol fel az ajtónyitási munkákra. A fővárosban csak az ajtónyitás árát, azaz a munkadíjat kell megfizetni, ami általában bruttó 20.000 Ft összegtől 30.000 Ft-ig terjedhet. A legolcsóbb egy becsapódott ajtó sérülésmentes nyitására vonatkozik, a legdrágább, pedig egy biztonsági trezorajtó zárnyitására.

Bővebb információért, hívja ügyfélszolgálatunkat!

ajtónyitás

Ajtónyitás Pest megyében

Cégünk az ajtónyitás szolgáltatást azért is terjesztette ki Pest megye területére, azon belül is a főváros maximum 20 km-es körzetén belül található településekre, kisvárosokra, mert azok nagymértékben függnek Budapesttől. Mivel az ajtónyitás, zárnyitás is a lakatos szakmából nőtte ki magát, így a zárszerelő szakemberek Budapesten szerezték meg a kellő tudást és gyakorlatot a különféle bejárati ajtók nyitásával kapcsolatban.

Mi biztosítjuk vidéki ügyfeleinknek a szaktudást, a korrekt árakat! Mivel szervizautóink teljes körűen fel vannak szerelve minden ajtónyitáshoz, zárnyitáshoz szükséges szerszámmal, anyaggal, így az ajtónyitást szakszerűen el tudjuk végezni. Az ajtóban lévő zárakat, zárbetéteket, ajtózár szerkezeteket a helyszínen azonnal pótolni, cserélni tudjuk, így nem kell kétszer kiszállnunk sehová, miáltal időt és pénzt takarítunk meg ügyfeleink számára.

Becsapódott ajtónyitás

A tulajdonos háta mögött becsapódott bejárati biztonsági ajtó azért tudja „kizárni” a tulajdonost, mert ezeken az ajtókon kívül, általában kilincs helyett vagy gomb, vagy fogantyú van felszerelve. Ez esélyt ad arra, hogy - amennyiben a zsebünkben nincs egy kulcs, esetleg benne hagytuk azt belülről a zárban -, amint átlépjük a küszöböt, bekattan a zárnyelv a tokba és már ki is zártuk magunkat a lakásból.

A becsapódott ajtóhoz mindig tanácsos szakembert hívni, mert - mondhatjuk azt is bátran -, a becsapódott ajtók 99 %-ban tudjuk garantálni a roncsolásmentes nyitást. Ilyenkor nem sérül sem az ajtó, sem a zár.

Vannak azonban komplikáltabb szituációk is. Ezekben a ritkán előforduló esetekben az ügyfélnek mindig a helyszínen elmondjuk a három lehetséges verziót. A.) verzió: lefúrjuk a védőpajzsot, B.) verzió: kifúrjuk a zárbetétet, C.) verzió: egy ablakot bepattintunk, és belülről nyitjuk ki az ajtót kilinccsel. Pajszerrel való feszegetést cégünk nem végez!

Szakszerű, profi ajtónyitás

A profi ajtónyitás az ajtók szakszerű, profi módon történő kinyitására vonatkozik. Egy ajtót ugyanis többféle módon ki lehet nyitni.  Lehet az ajtót, szétbarmolni, tönkretenni, használhatatlanná tenni, és ki lehet azt nyitni akár egy karcolás nélkül is.

A cégünknél dolgozó szakemberek, mind profik. Mindegyikük hosszú évek, évtizedek óta űzi a zárszerviz szakmát. Kiemelkedő tudásuknak, professzionális hozzáállásuknak köszönhetően, az ajtónyitás művészetét egy olyan szintre emelték, hogy akármilyen ajtóval is álljanak szemben, azt sérülés- és roncsolásmentesen nyitni tudják. Teljesen mindegy, hogy az ajtó kulcsra van zárva, vagy csak becsapta azt a huzat, cégünk az ajtó sérülése nélkül vállalja az ajtónyitás szolgáltatást. Hívjon minket!

06-70-770-2942