Biztonsági ajtó színek, minták

A biztonsági ajtó kiválasztásakor fontos szerepet játszhat az ajtó színe, díszítése. Ilyenkor mi is segítünk a színválasztásban. A helyszíni felmérést végző szakember nagyban tud segíteni a belső színharmónia megteremtésében, illetve a külső színek kiválasztásában is, amennyiben ez fontos a megrendelő számára.

A biztonsági ajtógyártásnál mondhatni a fa színek alapárban vannak. Ilyen a cseresznye, mahagóni, tölgy, bükk, fenyő, dió, stb. A végső színt mindig az ügyfél választja ki. Mi olyan színt biztosítunk bárki számára, amilyet szeretne. Ha az ajtónak olyan színűnek kell lennie, mint, amilyen a többi ajtó, akkor olyan színű lesz. Csak a képzeletünk húzhat ennek határt.

A színek bármilyen formában keverhetők, az ajtó lehet kívül-belül azonos színű, vagy készülhet kívül-belül más-más színű ajtólapokkal.

Biztonsági ajtó mintái, gépi marások

A biztonsági ajtó külleme, kinézete akkor szép igazán, ha valamilyen díszítéssel, mintázattal, motívummal van ellátva. Nem állítjuk, hogy egy sima, mintázat nélküli biztonsági ajtólap nem lehet szép látvány, de egy szép díszítőmarásokkal ellátott ajtóburkolat más képet nyújt.

Egyébként sokan rendelnek alapajtót is, vagy csak egy két helyen kérnek díszítő marást az ajtóra, ezzel nincsen semmi baj. Mi minden ajtót a megrendelő igényei alapján készítünk el, ezért nálunk minden ajtó egyedi, soha nincs két egyforma.

Az ajtómarások, extra díszítések természetesen felárat vonnak maguk után, de semmi nem lehetetlen, bármilyen mintát el tudunk készíteni.

Fényezési eljárások

A biztonsági ajtó borításai lehetnek MDF lapból, vagy fa alapanyagból. A festési eljárás mindkét esetben festékszórással, festékfelhordással történik. Az MDF lapokat általában a RAL skála alapján kiválasztott tetszőleges színre fújjuk, míg a natúr faanyagot mahagóni, tölgy, bükk, stb. lazúrral vonjuk be, a választott szín alapján.

A biztonsági ajtó fémszerkezete egy festékdiffúziós eljárással van kezelve. Ez annyit jelent, hogy az ügyfél által a RAL skálából kiválasztott tetszőleges szín szerint fényeztetjük. A fényezés után egy kemény, viszonylag nehezen sérülő felületet kapunk.

Üvegminták

Az üvegezések a biztonság szem előtt tartásával történnek. Bármilyen mintázatban tudunk üvegdíszítést, világítóablakot kivitelezni. Igény esetén szerelünk az üveg elé rácsokat, vagy akár a már meglévőt újítjuk fel, és helyezzük vissza. Ez főként műemlékké nyilvánított bérházaknál fontos, hogy ne bontsuk meg az összhangot.

Az üvegeket vastag, nem betörhető, kétsoros, ragasztott thermo üvegből készítjük. Felülvilágítós ablak esetében lehet választani a fix, vagy a bukó/nyíló változatok közül.

06-70-770-2942

Hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között

hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, ajtónyitás, ajtónyitás Budapest, zárlakatos, zárlakatos Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak Budapest