Beszerelt biztonsági ajtóink Budapest XVI. kerület

 • Biztonsági ajtót szereltünk be a XVI. kerület Kerepesi úton, többpontos biztonsági cilinderzárral, RB másolásvédett zárbetéttel, mert a régi nagyon rosszul záródott és a szigetelése is gyenge volt.
   
 • Biztonsági ajtót gyártottunk tollas kulcsos- és cilinderes vezérlésű kivitelben, Mátyásföldön, Sashalmon. Az ügyfél még a Facebookra is kitette az ajtó fotóját!
   
 • Budapest XVI. kerületében, Rákosszentmihályon, a Szénás utcában, egy kinti raktár barkácsáruházas ajtó helyére szereltünk be egy kültéri, Sab1580/28-as trezorzárral ellátott, tollas kulcsos, MABISZ-os ajtót. Az ügyfél kérésére külön vízvetőt és rozsdamentes kilincseket is szereltünk fel az ajtóra.
   
 • kerület Csömöri úton egy 12 ponton záródó, Moia tollas kulcsos bejárati ajtót építettünk be. Mivel ez egy Kft. volt, az ügyfél kért még 20 db extra kulcsot is. Ezt partnerünk, a Kulcskirály intézte.
   
 • Biztonsági bejárati ajtót építettünk be XVI. kerületben, Sashalmon, a Veres Péter úton egy társasházban. Követelmény volt, hogy ugyanúgy nézzen ki kívülről, mint a többi ajtó, mert műemlékvédelmi háznak lett nyilvánítva. Pont ugyanolyat készítetünk, mind színben, mind kinézetre. A lakók észre sem vették a különbséget a gyors ajtócserének köszönhetően.
   
 • A XVI. kerületi Mátyás király úton egy családi házban az első és a hátsó bejárati ajtót cseréltük le, egy-egy dupla szigetelésű, kívülről arany-tölgy, belülről pedig dió borításúra. Az ügyfél egy újrakódolható Potent tollas kulcsos biztonsági zárral felszerelt acélajtót kapott. Nagyon meg voltak velünk elégedve.
   
 • Bejárati ajtót szereltünk a XVI. kerületi Hermina úton. A legmagasabb biztonsági fokozatot kérték, duplacilinderes trezorzárakkal, RB zárbetétekkel, króm színű törésvédő pajzsokkal és kilinccsel, füstös thermo üvegekkel, melyek elé színterezett kovácsoltvas rács került felhelyezésre. Az ügyfél 100 százalékosan meg volt elégedve!
   
 • Biztonsági ajtót gyártottunk egy négyemeletes panellakásba a XVI. kerület Szolnoki úton. Kívül-belül fehér színben, tollas kulcsos, kódolható trezorzár szerkezettel, valamint réz kiegészítőkkel.
   
 • Mátyásföldön, a XVI. kerületben, egy Kft-nél a Timur utcában, öt darab biztonsági ajtót rendeletek, amelyek beszerelésre is kerültek. Annyit kértek, hogy nagyon biztonságosak legyenek, és hogy egy kulcs nyissa mind az öt ajtót. Az ügyfél kérése az első, így minden kérésének eleget tettünk!
   
 • Betörési kísérlet miatt, a XVI. kerület Attila utcában, SOS-ben hat nap alatt kellett egy erős, masszív biztonsági ajtót legyártanunk és beszerelnünk. Az ügyfél olyan sokkot kapott a betörés után, hogy két duplatollas trezorzárral ellátott ajtót rendelt meg tőlünk. Ilyet még nem csináltunk eddig, de betörő legyen a talpán, aki ide bemegy!
   

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest