Zárszerviz áraink anyaggal, munkadíjjal Budapesten

Budapesti zárszerviz vállalkozásunk törekszik a legjobb és legbiztonságosabb, de megfizethető zárak beszerelésére, kicserélésére. Mivel közvetlenül tudjuk a gyártótól megvásárolni a zárakat, így azokat kis haszonnal tudjuk az ügyfelek számára bocsátani. Az alábbi írásban betekintést nyernek a különböző zárak cseréjének áraira, zárnyitásra, hevederzár szerelésre, vagy egy becsapódott, kívül fix gombbal ellátott ajtó nyitására.

Az árváltozás jogát természetesen fenntartjuk, ezért a végső árat mindig a telefonos diszpécser mondja a megrendeléskor!

RB LOCXIS ÁRLISTA (védett profil)

RB LOCXIS zárbetét csere műanyag ajtóban: 46.000 Ft
RB LOCXIS zárbetét csere egyzáras kínai ajtóban: 46.000 Ft
RB LOCXIS zárbetét csere kétzáras kínai ajtóban: 70.000 Ft
RB LOCXIS zárbetét csere Turul ajtóban: 46.000 Ft
RB LOCXIS zárbetét csere hevederzárban: 46.000 Ft
RB LOCXIS zárbetét csere Superlock ajtóban: 46.000 Ft
RB LOCXIS zárbetét csere Mul-T-Lock ajtóban: 46.000 Ft
RB LOCXIS zárbetét csere rácsban: 46.000 Ft
Azonos zárlat készítés: egyedi árat számolunk
Biztonsági trezorzáras ajtóban zárbetét csere: 46.000 Ft (kulcsos/kulcsos verzió)
Zárbetétre tekerőgomb vagy vészfunkció beszerelése: 6.000 Ft/db

Fenti árak az RB zárcsalád LOCXIS rendszerére vonatkozik, ez az izraeli gyártó legmagasabb biztonsági szintet képviselő terméke.

Az RB LOCXIS zárbetét fúrás-, finomnyitás-, zárfésülés-, savazás-, magkihúzás-, törés-, illetve másolás ellen van védve.

Zárszerviz áraink anyaggal, munkadíjjal Budapesten
Zárszerviz áraink anyaggal, munkadíjjal Budapesten
Zárszerviz áraink anyaggal, munkadíjjal Budapesten

RB Keylocx ÁRLISTA

RB Keylocx zárbetét csere műanyag ajtóban: 34.000 Ft
RB Keylocx zárbetét csere egyzáras kínai ajtóban: 34.000 Ft
RB Keylocx zárbetét csere kétzáras kínai ajtóban: 48.000 Ft
RB Keylocx zárbetét csere Turul ajtóban: 34.000 Ft
RB Keylocx zárbetét csere hevederzárban: 36.000 Ft
RB Keylocx zárbetét csere Superlock ajtóban: 36.000 Ft
RB Keylocx zárbetét csere Mul-T-Lock ajtóban: 36.000 Ft
RB Keylocx zárbetét csere rácsban: 34.000 Ft
Azonos zárlat készítés: egyedi árat számolunk
Tekerőgomb vagy vészfunkció kialakítás: 6.000 Ft / darab
Biztonsági trezorzáras ajtóban  
Keylocx zárbetét csere: 34.000 Ft-tól

A Keylocx zárbetét MABISZ 5-ös besorolású, a zárbetét kártyával van védve, 5 kulcs tartozik hozzá. A zárbetét fúrás-, törés-, finomnyitás-, savazás-, magkihúzás ellen van védve. Interaktív csaprendszerű, nagyon megbízható zár!

Zárszerviz áraink anyaggal, munkadíjjal Budapesten
Zárszerviz áraink anyaggal, munkadíjjal Budapesten
Zárszerviz áraink anyaggal, munkadíjjal Budapesten

Bejárati ajtóban izraeli zárbetétcsere árai

Legyen szó Superlock vagy Mul-T-Lock biztonsági ajtóról, ezekbe olyan zárbetétek kerültek beszerelésre, amelyeknek a közepén egy fogaskerék van, ami a kulcs elforgatásával hajtja a zárszerkezetet. Ennek a kicseréléséhez minden esetben hívjon zárszerviz céget!

A zárbetét csere teljes költsége Keylocx zárbetét esetén, Budapesten 36.000 Ft, munkadíjjal együtt. Prémium kategóriás RB LOCXIS interaktív csapos zárbetéttel pedig 46.000 Ft a zárcsere teljes költsége. A zárbetétek közötti különbségről tájékozódjon menüpontjainkban, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat!

Becsapódott ajtónyitás sérülésmentesen

A becsapódott ajtók előfordulási területei, főként a budapesti, nagyobb lakóparkok. Az ajtó kinyitása egy viszonylag egyszerű művelet, mert az ajtó tulajdonképpen nincs bezárva. Kívülről egy fix gomb van az ajtón, viszont a kulcs bent maradt, ezért nem nyílik az ajtó.

Forduljon ilyenkor zárszerviz céghez, akik roncsolásmentesen kinyitják a bejárati ajtaját! Cégünk általában rövid időn belül a helyszínre érkezik és 20.000 Ft egyszeri munkadíj ellenében kinyitja a Mul-T-Lock vagy Superlock ajtót!

Budapesti kerületekbe ajtónyitás árak helyszíni kiszállással

A biztonsági ajtónyitás másik változata egy kicsit bonyolultabb feladat, mert az ajtó ilyenkor kulcsra van zárva. Pl. elhagyott - ellopott kulcs esetén, csőtörés esetén, ha valaki rosszul lett a lakásban. Ilyenkor a zárbetétet szoktuk megfúrni, megmarni. Az ajtó semmilyen formában nem sérül, illetve a zárvédő pajzsot sem vágjuk le!

A zárnyitás munkadíja 20.000 – 30.000 Ft között, ajtótól, zártól függően! Fenti munkadíjra csak a cserélendő zárbetét költsége tevődik rá, ami 34.000 és 48.000 Ft közötti összeg.

Biztonságos hevederzár szerelés izraeli ajtóra

A Mul-T-Lock vagy Superlock a biztonsági ajtóba egy többpontos zár van beszerelve, ami mondhatni 100% biztonságot nyújt. Vannak azonban olyan ügyfeleink, akik ennek ellenére még egy külön másodzárat vagy hevederzárat szeretnének felszereltetni belülről az ajtóra. Ennek részünkről semmi akadálya!

Az izraeli ajtókra általában egy vízszintes hevederzárat vagy egy Potent másodzárat ajánlunk felszerelésre. A hevederzárat fehér vagy barna színben, magas kategóriás, törésvédett, másolásvédett fogaskerekes izraeli Keylocx zárbetéttel, 5 darab kulccsal, alkatrészekkel és munkadíjjal együtt, 65.000 Ft. Ez az ár Budapest területére vonatkozik. A Potent zárszerelés ára már 58.000 Ft-tól elérhető.

Biztonsági bejárati ajtóbeállítás árak

A biztonsági bejárati ajtók beállításai a következők lehetnek. Az ajtó elején az ajtótokba a zárnyelv nem kattan be az ajtó behúzásakor, és a tokba a zár nehezen találja meg a pozícióját. A fémreszelék, illetve por miatt akadozik, vagy nehezen működik a zár. Az ilyen és hasonló típusú ajtóigazításokra, ajtó-beállításokra cégünk egy óra munkadíj árat kér el, azaz 20.000 Ft-os költségen történik az izraeli ajtó beállítása.

Izraeli zárszerkezet, zártest cseréjének árai

A biztonsági ajtóban lévő többpontos zártestek, illetve zárszerkezetek nagyon ritka esetekben romlanak el. Az egyik tipikus eset az, amikor évekig hagyják akadozva működni a zárszerkezetet. Ez bizony teljes zárszerkezet-cserét von maga után. A másik eset, amikor a betörő megfeszegeti az ajtót valamilyen pajszerrel, feszítő szerszámmal. Ilyenkor a zárszerkezet egyes szerkezeti részei megrongálódnak, elhajlanak, és ez szintén zárcseréhez vezet.

Ennek a műveletnek a teljes költsége munkadíjjal és izraeli zárszerkezettel együtt, ami lehet RB, Mul-T-Lock vagy Superlock 65.000 – 95.000 Ft.

Bejárati ajtón izraeli pajzs-csere árak

Magyarországon eléggé elterjedtek a Mul-T-Lock vagy Superlock biztonsági pajzsok. Ezek a zárpajzsok mind ajtó díszítését, mind az ajtó védelmét szolgálják. A pajzsokat nagyon ritkán kell csak cserélni, pl. ha a betörők nekiállnak lefeszíteni ezt a masszív, erős elemet, és olyan kárt okoznak a pajzsban, hogy sem esztétikailag, sem biztonságilag már nem felel meg a további elvárásoknak. Sajnos ez egy elég költséges dolog. A pajzs cseréjének komplett költsége 65.000 – 95.000 Ft között mozog!

Superlock, Mul-T-Lock becsapódott ajtónyitás

Egyszeri munkadíj:                                       20.000 Ft

Mul-T-Lock, Superlock izraeli zárnyitás-ajtónyitás kulcselvesztés esetén

Egyszeri munkadíj:                                      25.000 Ft-tól

+ a helyszínen kiválasztott zárbetét cseréjének díja és anyagköltsége (34.000 – 48.000 Ft)

A fenti árak Budapest területére vonatkoznak! Tartalmazzák a munkadíjunkat, az anyagköltséget, tehát mindent! Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Zárszerviz szolgáltatásunk hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között érhető el!

06-70-770-2942