Miért tőlünk vásároljon biztonsági zárat?

Először is szeretnénk bemutatni a cégünket. 2005 óta folytatunk, végzünk zárszerviz tevékenységet. Csak, hogy mindenki tudja, ezt azt jelenti, hogy ajtózárak, biztonsági zárak helyszíni szerelését végezzük, vállaljuk, főként Budapesten, illetve Pest megyében és néha vidéki viszonylatban is.

Az elmúlt 12 évben nagyon sok ajtót szervizeltünk, nagyon sok fajta zárat láttunk, ezáltal óriási tapasztalatra tettünk szert. A kezdetekben volt, amikor nem tudtuk melyik zár helyére mi való, de mire belerázódtunk, addigra vagy a gyártó, vagy a forgalmazó nem tudta ugyanazt a méretű vagy minőségű zárat biztosítani számunkra. Kezdtünk egyre jobban önállósodni a kereskedelem terén is.

Először 2009-ben kötöttünk szerződést két olasz partnerrel, a S.a.b. és Cerutti gyártókkal, amely kapcsolat azóta is töretlenül és tökéletesen működik. A rákövetkező két évben még két olasz partnerrel sikerült kapcsolatba kerülnünk a magyar piacra történő bejutás céljából, ők az Iseo és a Potent. Ezzel egyidejűleg a rengeteg műanyag ajtós vasalati munkák miatt, szintén elkezdetünk külföldről rendelni. Izraeli partneeünk által egy nagyon jó minőségű, prémium kategóriás zárbetét vonalat építettünk ki, ez az RB zárbetét család.

Az idők folyamán az élet úgy hozta, hogy egy magyar hevederzár gyártó céggel is felvettük a kapcsolatot, így ötvözve az izraeli hevederzár-betétet a kiváló magyar szerkezettel, mely által egy kimagasló minőségű, biztonsági terméket hoztunk létre.

A 2015-2016 évben értük el, hogy egy izraeli zárgyártó cég saját zárbetétjét egyedülállóként, kizárólagosan forgalmazni tudjuk.

Nem utolsósorban szót ejtünk még néhány partnerünkről, akiktől mi vásárolunk Magyarországon, akik szintén jó minőségű termékeket gyártanak (neveket itt nem említek). Célunk a folyamatos kiszolgálás és fejlődés, az árukészlet bővítése és ügyfeleink gyors és pontos kiszolgálása.

A bemutatkozás után térjünk a lényegre. Azért is érdemes tőlünk vásárolni, mert széles kínálattal rendelkezünk, időbeosztásuk rugalmas, közvetlenül a gyártótól biztosítjuk a termékeket vásárlóinknak. Kis haszonkulccsal dolgozunk. Igény esetén postai szállítást is vállalunk, termék tanácsadással is foglalkozunk, minőségi, megbízható termékeket forgalmazunk.

Amennyiben minőségi zárbetétre, műanyag ajtó zárszerkezetre, olasz trezorzárakra, olasz másodzárakra, vagy hevederzárra van szüksége, úgy hívja diszpécserszolgálatukat, vagy kérjen árajánlatot e-mailben!

Telefon: 06-30-265-5531

E-mail: zarszerviz365@gmail.com

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest