Biztonsági ajtó árak

Az ajtók közötti különbség

Egy biztonsági ajtó, ami tényleg annak is számít, illetve egy biztonsági ajtónak hirdetett lemez, vagy műanyag hulladék nem hasonlítható össze az általunk gyártott trezorzáras kivitelű, acélból készült biztonsági ajtóval.

Árakra lebontva, egy kínai bejárati ajtó ára 50-70 ezer forint között van. Ez a komplett ajtó ára. Egy komolyabb zárbetét 25 ezer forint körül van. Csak a zárbetét. Akkor miről is beszélünk?

A biztonsági ajtó, ami tényleg védelmet nyújt

Az ajtógyártó üzemünkben gyártott ajtó váza nem egy hajlított fémlemez, hanem két vagy 3 mm vastagságú zártszelvény keret, méretre gyártva. Közötte 20x20mm zártszelvény rácsozatnak kialakítva. Tehát laikus szemmel nézve úgy néz ki, mint egy kerítés.

Ezen a „kerítésen” kívül és belül faborítás van. Tehát, ha leszakítják róla a burkolatot, akkor sem tudnak áthatolni a rácsszerkezeten. Más ajtóknál csak a lemez van, és közötte szigetelés. A lemez pedig vékony, így át lehet azt vágni. Valamint feszegetni is lehet, hiszen nincs merevítése. A rácson viszont nem lehet átjutni! Gondoljanak a börtönre! A rácsok egymástól való távolsága 10-12 cm.

Fentiek tudatában már körvonalazódhat, hogy egy acélszerkezetű biztonsági ajtó ára nem a 100 ezer forintos kategóriát képviseli. Ez annyit jelent, hogy azok, az ajtók, amelyek 100 ezer forintba kerülnek, ráadásul beszerelve, azok a régi ajtónak a biztonsági fokozatával egyenlők.

Ne dőljenek be a sok ponton történő záródás eszement hirdetéseinek, mert ez csak félrevezetés! Azok a rudak, meg másodzárak, mind vékony lemezből vannak, amelyek a feszegetés hatására elgörbülnek, elhajolnak és kinyílik az ajtó! A mi tömör acéltüskéink ellenben fognak, acél-acél ellen, így nem is szükséges tizenponton záródnia, mert úgysem nyílik ki semmilyen feszítés hatására.

Zárszerviz szolgáltatóként sok kínai és műanyag ajtót szervizelünk, miután betörtek és tönkrementek, esetleg a gyártó rosszul építette be. Nem biztos, hogy mindig az olcsó a jó, mert ha egy dolgot többször kell megfizetni, mint pl. a kínai ajtó esetében a zárakat, akkor lehet, hogy a több nekifutás ugyanazt fogja eredményezni, mintha elsőre a minőséget választották volna.

A 100%-os védelmet nyújtó ajtó árai

Cégünk kizárólag, saját forgalmazású trezorzárakat épít a biztonsági ajtókba. Az egyedi megrendelés alapján készült alapajtó ára, egy 2000 x 1000 mm méretű ajtó esetében 280.000 forint. A dupla trezorzárral ellátott alapajtók ára 315.000 forinttól indul. Ezek az árak már tartalmazzák a beszerelés költségét is. Az árak Budapest területén értendőek.

A nagyon egyedi rendelések esetében - pl. a dupla kazettás, egyedileg megrendelt mart mintás, thermo üveges ajtók esetén-, konkrét árat kizárólag a helyszíni felmérés során tudunk mondani, miután minden egyes részlet le lett egyeztetve a kollégánkkal, aki mindent pontosan lemért és lerajzolt.

06-70-770-2942

Hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak Budapest