Félkaros hevederzár

A félkaros hevederzárak igen népszerű megoldások, melyekből az elmúlt 15 évben több ezer került felszerelésre, hevederzár-szerviz keretében, Budapest különböző kerületeiben. Különféle bejárati ajtókra lettek felszerelve a hevederzárak, pl. egyszárnyú panelajtó, kétszárnyú bérház ajtó, vagy bármilyen Magyarországon beszerelt lépcsőházi bejárati ajtó.

De nézzük pontosan, hogy mit is jelent a félkaros hevederzár fogalma. Így mindenki tudhatja majd, hogy milyen célt is szolgál.

A félkaros hevederzár a kétirányú hevederzár testvére, ami egyirányba záródik. A működési elve és a felépítése ugyanaz, csak annyi a különbség, hogy a hevederzár egyik oldalán jönnek ki a rudak. A többi része ugyanaz, mint a sima vízszintes változaté. Sokan megkérdezik, hogy de akkor miért csak a félkaros hevederzár. Sokféle választ adhatnánk erre. Ilyen pl., hogy a zsanér felőli oldalon nagyon közel van az ajtólap a falhoz, és ha teljes hevederzárat használnánk, nem tudna kinyílni az ajtó 90 fokban. Továbbá, hogy az ajtó zsanér felőli oldala annyira masszív, olyan erősen van megépítve a tokon, hogy nem szükséges a plusz erősítés, így elég a félkaros megoldás. Szintén mondhatjuk, hogy kétszárnyú ajtóknál a kétszárnyú hevederzár költsége az ügyfélnek nagyon sokba kerül, ezért egy félkaros változatot szerelünk fel.

A félkaros hevederzárak vagy két acélkengyelbe záródnak és kapupánt csavarral vannak rögzítve, hogy ne lehessen kiszakítani, vagy pedig a falba fúrjuk be a záródási pontot a hevederzár tüskéinek, és ezek biztosítják a védelmet és a zár stabilitását.

A félkaros hevederzár MABISZ minősítéssel rendelkezik, illetve a benne lévő zárbetét interaktív csapos (csap a csapban rendszer), másolásvédett, 3 lapon mart kivitelű kulccsal. Maga a zárbetét kívül-belül törésvédelemmel rendelkezik. Ehhez tartozik egy másolásvédő kártya, melyen az interaktív kódszámok vannak feltüntetve számokból és betűkből, amik a külső és belső csap méreteit tartalmazzák.

Cégünk rövid határidővel, raktárkészletről tudja biztosítani a félkaros hevederzár felszerelését, garanciával, számlával, Budapest területén 65.000 Ft-ért, kompletten. Persze vannak a piacon ennél olcsóbb hevederzárak, de azok nem képzik ezt a magas biztonságot és minőséget sem. Cégünk immár 15 éve szerel hevederzárakat, és nagy tapasztalattal bíró zárszerelő szakembereink, óriási rutinnal és minőségi kivitelezéssel oldják meg a helyszíni hevederzár szerelést.

Nálunk a hevederzár szerelés kb. két óra, nem kapkodunk, nem rombolunk, vigyázunk a falra és fel is takarítunk magunk után. A munka végeztével számlát állítunk ki, számla nélkül nem dolgozunk.

A félkaros hevederzár szerelésnek a menete a következőképpen működik nálunk. Az ügyfél tájékozódik a részletekről a weboldalunkon, ha valamit nem ért, diszpécser kollégánk ebben segíteni tud. Majd fotót kérünk az ajtótól belülről, a szerelés részletei miatt, mert külön felmérést sajnos nem tudunk biztosítani, idő hiányában. Illetve szükséges egy ajtó vastagság és egy ajtó (nyíló lap) szélesség is. Ezen adatok alapján visszük a helyszínre (rövid határidővel) a szükséges hevederzárat, mely lehet fehér vagy barna színű.

Hívjon minket félkaros hevederzár szereléssel kapcsolatban, mi gyorsan, hatékonyan és garanciával végezzük el a szerelést Budapest minden kerületében.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest