A jó zárbetét fontossága

Több mint évtizedes zárszerviz tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy a leggyakrabban megrendelt szolgáltatás mindig a zárcsere, ezen belül is a zárbetétcsere.

A zárbetét kulcsfontosságú résztvevője az ajtónak, hiszen ez működteti a zárszerkezetet, ami biztosítja az ajtót. Az emberi szervezethez hasonlítva, ha az ember az ajtó, akkor a zárbetét az agy. Gyenge teljesítményű aggyal működünk, élünk, létezünk, de az alapvető emberi funkcióinkat már nem igazán tudjuk ellátni, nem is beszélve a minőségi életről. Nem tudunk gondolkodni, sőt magunkról gondoskodni sem. Nagyon gyenge agykapacitással gyermeki szinten maradunk.

Ugyanez a helyzet a zárbetéttel. Ha gyenge, silány minőségű, vacak, akkor ugyan működteti az ajtót ideig - óráig, ám gyakran cserélni kell, és az alapvető feladatát, az ajtó megfelelő védelmét, már nem tudja biztosítani.

A megfelelő minőségű zárbetét alkalmazásának a jelentősége

Amit a legfontosabb megértetnünk az emberekkel az az, hogy nem mindegy, hogy milyen minőségű zárbetétre bízzák az ajtó működtetését, illetve a lakás védelmét.

Sajnos még a szakmabeliek között is találkozunk olyannal, aki nincs tisztában egy zárbetét mechanikai védelmi rendszerével, a laikusokról már nem is beszélve.

A zárbetétnél fontosnak tartjuk, hogy 1.) legyen benne törésvédelem, 2.) legyen manipulációs nyitás ellen védve, 3.) lehetőleg tartozzon hozzá egy kódkártya, amellyel az illetéktelen kezekbe jutó kulcsok másolását lehet megakadályozni.

A törésvédelem azért fontos, hogy ne lehessen a zárbetétet kettétörni, eltörni, miáltal a zárszerkezet visszanyithatóvá válik és már nyitva is van a bejárati ajtó.

A manipulációs zárbetét nyitás elég sokszor történik meg, főként a közkedvelt kínai ajtók esetében. Ilyenkor egy zárfésű segítségével „kikocogtatják” a zárbetétet, így sérülés- és hang nélkül, rövid időn belül nyílik az ajtó. Egy komolyabb zárbetét ez ellen 100 százalékban védve van, ilyen zárbetét a CEI385T modell.

A kódkártya, azaz védőkártya, az illetéktelen kulcsmásolás ellen véd. Ha ilyen betét van az ajtóban, nyugodtan adhatunk kulcsot rokonoknak, takarítónőnek, barátnőnek, stb., ők nem fogják tudni a hátunk mögött a kulcsot lemásolni. Nagyon sok betörés történik sajnos úgy, hogy volt valakinél valahol egy kulcs.

A megoldás a CEI 385T

A megfelelő megoldás mindezen problémákra a CEI prémium kategóriás zárbetétje, amely mindenféle manipulációs eljárás ellen védelmet élvez, és kulcsainak másolása is szabadalomhoz kötött.

Ami még nagyon fontos a magyar vásárlók részére, az az ár/érték arány. A felsőkategóriás zárbetétek ára magas. A CEI zárbetét minden hazánkban forgalmazott prémium kategóriás zárbetét áránál kedvezőbb áron kapható! Minősége pedig messze lekörözi azokat, hiszen törés- és fúrásvédelemmel, interaktív csap a csapban rendszerrel büszkélkedhet, sőt a kulcsában még egy extra kígyómarás is található a még magasabb védelmi szint biztosításának érdekében!

Hol lehet alkalmazni a CEI zárbetétet?

A CEI zárbetétnek nagyon szerteágazó a felhasználási skálája.

Kitűnő választás az alábbiak esetén.

  • Hevederzárakba
  • Kínai bejárati ajtókba (HiSec, Secdoors, Nexim)
  • Műanyag bejárati ajtókba
  • Szállodákba, irodaházakba fő- és vezérkulcsos rendszerekhez
  • Akár cégeknek, akár magánszemélyeknek azonos zárlatú rendszerekbe
  • Mul-T-Lock rendszer alapján működő, lakóparki bejárati ajtókba
  • Irodaajtókba

Tegye le voksát Ön is a CEI mellett és élvezze a biztonságot!

Bármilyen kérdése van, készséggel segítünk Önnek és állunk rendelkezésére!

CEI zárbetét, CEI zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
CEI zárbetét, CEI zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
CEI zárbetét, CEI zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest