Megrongált zár miatti betörés utáni zárcsere

A betörés utáni zárcsere nagyon fontos.

Egyrészről egy ilyen eset után több mint valószínű, hogy a zár, zárszerkezet, zárbetét megrongálódott, így a továbbiakban már nincs használatra alkalmas állapotban. Másrészről ez lélektani és pszichikai szempontból szükségszerű. Már amennyire egy betörés után meg lehet nyugodni, de mégis megnyugtató hatása van, hogy a régi zár, amelyiken keresztül betörtek a lakásba, már nincs meg. Az új zár általában már jobb, korszerűbb, modernebb és a legtöbb esetben biztonságosabb is, de ez az ügyféltől függ.

A harmadik dolog pedig, hogy ha egy régi, elavult zár miatt történhetett meg a betörés, akkor azt mindenképpen érdemes lecserélni modernebbre, újabbra. A zárbetétek mára már olyan elképesztő fejlődésen mentek át, hogy a prémium kategóriás betétek például a zárfésüléses, finomnyitási módszernek teljesen képesek ellenállni, sőt törésvédelemmel és fúrásvédelemmel is el vannak látva, a másolásvédő kártyáról már nem is beszélve – prémiumkategória esetében! Ilyenek az RB zárbetét család tagjai például.

Rendőrségi információk szerint, mára már kizárólag a gyenge minőségű, ajtó síkjából kilógó zárbetétek a fő támadási felületek, meg persze a gyenge anyagból készült bejárati ajtók, amiket előszeretettel feszítenek be.

Betörés utáni helyszíni zárcsere azonnal – fő a biztonság!

A kínai biztonsági ajtóban, műanyag ajtóban, egyszerű fa ajtóban, lakótelepi ajtókban a betörés után, cégünk kicseréli Önnek a zárbetétet, illetve a zárszerkezetet. Amennyiben az ügyfél igényli a magas szintű biztonságot (amit a kínai ajtóknál minden esetben ajánlunk!), akkor prémium kategóriás cilinderbetétet szerelünk be az ajtóba. A Magyarországon igen népszerű HiSec és Secdoors bejárati ajtó gyári kínai zárbetétekkel van szerelve, ezeknek a cseréjét minden tulajdonosnak ajánljuk, mivel semmilyen védelemmel nincsenek ellátva, mint pl. finomnyitás vagy zártörés. Raktárkészletről aznapi vagy másnapi zárbetét cserét tudunk eszközölni ezekben a kínai bejárati ajtókban. Olvasson további részleteket itt.

Abban az esetben, ha az ajtókban lévő zárszerkezet sérült, természetesen azt is kicseréljük a helyszínen. Minden bejárati ajtóhoz tartozó zárszerkezeteket, zárbetéteket készleten tartunk szervizautóinkban. Tapasztalt zárszerelő szakemberekkel végezzük a zárcsere folyamatát.

A betörés utáni zárcserében rövid határidővel ügyfeleink rendelkezésére tudunk állni. Minden problémát a helyszínen megoldunk, így senkinek nem kell nyitott ajtó mögött aludnia!

Amennyiben Ön olyat biztonsági ajtóval rendelkezik, amelyet egy trezorzár működtet és ez sérült a betörési kísérlet során (mert egy ilyen ajtón nem igazán mennek be, kivéve, ha valakinek van hozzá kulcsa), ebben is tudunk Önnek segíteni. Szakképzett kollégáink a helyszínen szemrevételezik a zár működését, és amennyiben szükséges, készletről lecserélik azt. Cégünk az összes Magyarországon létező trezorzár szerkezettel rendelkezik, így azokat is azonnal cserélni tudjuk.

Betörési kísérlet utáni zárcsere zárnyitással

Ha annyira megsérült az ajtózár a betörési kísérletben, hogy nem fordul már el benne a kulcs, esetleg nem is tudják a kulcsot behelyezni, vagy nem működteti a zárat, kollégáink szakszerűen kinyitják a megrongálódott ajtót, a tönkretett vagy manipulálni próbált zárakat, zárszerkezeteket. Ezeket szintén pótolni, cserélni kell, hiszen már alig, vagy egyáltalán nem működnek.

Cégünk minden típusú ajtó nyitását és a benne lévő zárak, zárszerkezetek, vasalatok, zárbetétek cseréjét vállalja, nagyon rövid határidőn belül, hétköznapokon, 8-20-ig!

A zárcsere után megnézzük az ajtót és segítünk ügyfeleinknek abban, hogy hogyan tehető az biztonságossá, hogy a jövőben senkinek ne kelljen betöréstől tartania! De a legbiztonságosabb, leghatékonyabb akár egyszárnyú- vagy kétszárnyú bejárati ajtókra egy másodzár vagy hevederzár felszerelése.

Mindig az ügyfelünk lehetőségeit tartjuk szem előtt, ezért mindenkinek a saját pénztárcájának megfelelő javaslatot teszünk, mind az ajtó megerősítése, mind a zár védelme érdekében!

betörés utáni zárcsere, betörés utáni zárcsere Budapest

Betörés előtti és utáni zárszerviz szolgáltatások

Hétfőtől péntekig:  8 és 20 óra között

 

06-70-770-2942

betörés utáni zárcsere, betörés utáni zárcsere Budapest