Sürgősségi zárszerviz

Cégünk betörés utáni zárszerviz szolgáltatással áll ügyfelei szolgálatára, hétköznapokon reggel 8 és eset 20 óra között! Kizárólag profi, rugalmas, leinformálható szakemberekkel dolgozunk együtt, akik könnyen fel tudják mérni a helyszínen a probléma súlyát és azonnali, gyors és megfizethető megoldást kínálnak ügyfeleink részére a betörés után is.

Persze tisztában vagyunk azzal, hogy ilyenkor az ember kétségbe van esve és nagyon komoly stressz-helyzetben van, ám érdemes odafigyelni a betörés utáni sürgősségi zárszerviz szolgáltatás megrendelésekor, hogy minél több konkrét információt tudjanak adni a károkról, az ajtó és a zárak állapotáról a zárszerviz cég telefonos diszpécserének. Ezzel is segíthetik a munkánkat, lerövidítve ezzel a ráfordítandó időt és lecsökkentve a további kiadásokat. Cégünk lehetőleg próbálja azonnal a helyszínen orvosolni a zárcserét, ajtónyitást és egyéb szolgáltatásokat, hogy ne kelljen kétszer az adott helyszínre visszamenni, mert az nem költséghatékony senkinek. Jól felszerelt szervizautónk minőségi zárbetétekkel van felszerelkezve, így azonnali zárcserét tudunk végezni. A zárbetéteket közvetlenül a gyártól vásároljuk, így rendkívül kedvező áron tudjuk a szolgáltatásunkat kínálni.

Azért válassza a mi zárszerviz cégünket, mert mi versenyképes áron tudunk dolgozni a többi céggel szemben. Szervizautóink nem személyautók, hanem kisteherautók, ezért egy betörés utáni sürgősségi zárszerviz szolgáltatásnál, nemcsak egy sima zárbetétet cserélünk ki, hanem autóink jó felszereltségének köszönhetően - zárvédő pajzsok nagy választékban, többpontos zárszerkezetek több méretben, hevederzárak széles választékban -, bármit azonnal a helyszínen megcsinálunk, helyrehozunk, kicserélünk. Az ajtót éjszakára nem hagyjuk nyitva!

Azonnali zárszerviz a betörés után

Amennyiben nagyon akut a probléma, és nem tudunk azonnali megoldást kínálni, pl. teljesen szétroncsolódott ajtó, szétfeszített ajtótok esetén, akkor még aznap este az ajtót annyira összeállítjuk, hogy be lehessen azt zárni, majd másnap egy közös megbeszélés során kitaláljuk, hogy mi legyen a megfelelő megoldás.

A betöréshez való kiszállás, mint a nevében is benne van, a hét öt munkanapján, reggel 8 és este 20 óra között vehető igénybe. Rövid határidőn belül bárhol ott vagyunk Budapest területén. Mindig fix árakon dolgozunk, amit előre közlünk!

A betöréshez való kiszállás azért is fontos számunkra, mert az ügyfélnek fontos tudnia, hogy ránk igenis számíthat, mert egy megbízható céget talált, aki átveszi a terhét e szörnyű megrázkódtatás óráiban.

A betörés utáni helyreállítás sorrendje

A betörés utáni helyreállítás esetében nagyon fontos a sorrendre figyelni.

Először is próbáljanak meg higgadtan gondolkozni! Értesítsék a rendőrséget! A rendőrség elvégzi a nyomok rögzítését és jegyzőkönyvet állít ki. A folyamat legvégén lehet csak hívni a zárszerviz céget, akik a sok éves tapasztalatnak köszönhetően biztonságosabbá teszik az otthona védelmét biztosító ajtót. Ami talán a legfontosabb: csak olyan zárszerviz céggel dolgoztasson, aki az elvégzett munka után számlát tud kiállítani, mert ezt az összeget a biztosító egy hónapon belül visszatéríti!

A betörések túlnyomó része délután történik, amit általában az emberek csak akkor vesznek észre, amikor hazaérkeznek a munkából, ami pedig már az esti órákra tehető. Ilyenkor jövünk mi a képbe. Hívja bátran diszpécser-szolgálatunkat, akár Budapestről, akár Pest megyéből. Mi megpróbálunk a leggyorsabban segítséget nyújtani!

Sürgősségi zárszerviz, Sürgősségi zárszerviz Budapest

Betörés előtti és utáni zárszerviz szolgáltatások

Hétfőtől péntekig:  8 és 20 óra között

 

06-70-770-2942

Sürgősségi zárszerviz, Sürgősségi zárszerviz Budapest