Betörés elleni védelem

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik teljes körű zárszerviz szolgáltatással, ami magába foglalja a legegyszerűbb zárszereléstől kezdve a legbonyolultabb, legbiztonságosabb zár cseréjét, szerelését és zárnyitását. Foglalkozunk továbbá betörés utáni helyreállítással, valamint a betörést megelőzendő hatékony védelem kialakításával Budapest összes kerületében és Pest megyében.

Azért muszáj kellő figyelmet szentelni ennek a témakörnek, mert a mai világban, sajnos egyre több a betörés, rablás, betörési kísérlet és az ajtóbefeszítés.

Azoknak az ügyfeleknek is tudunk megoldást kínálni a hatékony betörés elleni védelem növelésében, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy egy százezer forint feletti árkategóriát képviselő biztonsági ajtót vagy rácsajtót vásároljanak. Számukra a legkézenfekvőbb, legbiztonságosabb és legcélszerűbb megoldások az alábbiak lehetnek.

Hasonlóan, mint az élet egyéb területein, itt is a megelőzés, az előre gondolkodás a megoldás. Fel lehet szerelni egy törésvédő pajzsot az ajtóra, egy jó minőségű zárbetét cserével együtt. Itt megemlítenénk az izraeli RB zárbetét családot, melynek Keylocx, SKG és LOCXIS zárbetétjei mindennemű zárnyitás ellen védve vannak (törés, fúrás, finomnyitás, beütőkulcs, magkihúzás). Meg lehet erősíteni a bejárati ajtót egy hevederzár felszerelésével, vagy egy Potent pumpás, egyirányba záródó, biztonsági zár felszerelésével.

Betörés utáni helyreállítás

Betörés utáni helyreállítás szolgáltatásunk Budapesten és Budapest 20 km-es vonzáskörzetében, azaz Pest megyében, előre egyeztetett kiszállási díjjal dolgozunk.

Megpróbáljuk minden ügyfelünk igényét teljes mértékben kielégíteni, így zárszerelő kollégánk – távolságtól függően – egy-két órán belül a helyszínre érkezik, természetesen a helyszínelők távozása után.

Érdemes egyeztetni ügyfélszolgálatunkkal a lehetőségeket, árakat és az időpontot illetően, így a helyszínelők távozásakor mi már a helyszínre érkezhetünk.

Cégünk korrekt, versenyképes, a magyar piachoz igazodó áron dolgozik! Minden esetben telefonon előre leegyeztetjük a várható költségeket.

Magától értetődően az általunk felszerelt/beszerelt zárakra, zárszerkezetekre, pajzsokra, hevederzárakra, másodzárakra és zárbetétekre egy év teljes körű garanciát vállalunk.

Betörésbiztos hevederzár felszerelése

Egy hevederzár kiválasztásánál egyrészt az ajtó szélességi méretét, másrészt az ajtó vastagsági méretét fontos szem előtt tartani. Szintén fontos tudni, hogy az ajtótokba vagy falba rögzítendő konzolok, fülek rögzítésének milyen lehetőségei vannak, valamint, hogy milyen ajtóról is beszélünk. Műanyag ajtóra kell-e hevederzárat szerelni, fa ajtóra vagy fém ajtóra. Tudni kell, hogy közvetlen az ajtó mellett van-e falfelület és egyéb, hasonló szakmai dolgokat kell mérlegelni.

Azokra az ajtókra, amelyekre valamilyen ok miatt nem lehet hevederzárat felszerelni, azokra szoktuk a pumpás biztonsági zárak felszerelését javasolni. Ezek hasonlóan működnek, mint a hevederzárak, azaz ott védik az ajtót, ahol az a feszítés szempontjából a legérzékenyebb, a nyitási pontnál.

Cégünk főként egy magyar gyártmányú hevederzárat szokott szerelni, amely MABISZ minősítéssel rendelkezik és ár – érték arányban a legjobb a piacon. Javarészt egyszárnyú, vízszintes kivitelben szoktuk ajánlani a hevederzár szerelést, melyet kétszárnyú ajtókra is fel tudunk szerelni, sztenderd méret esetében.

Biztonsági pajzsok szerelése

Akár új ajtóról van szó, akár már meglévőről, a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás egy pajzs felszerelése lehet. A zárbetétet ilyenkor nem szükséges kicserélnünk, csupán a siltet, azaz a takarólemezt. A zárbetét általában egy-két centiméterre kilóg az ajtó síkjából, ami ideális a betörő számára, ugyanis egy célszerszám vagy egy fogó segítségével könnyen hozzáfér a zárbetét oldalához, és el tudja törni azt. A pajzs nem más, mint egy olyan vastag takarólemez, amely megakadályozza, hogy a kilógó zárbetét oldalához hozzá lehessen férni. Egy pajzs felszerelésével így nagymértékben lecsökkenthető, hogy a betörő hozzáférjen a zárbetéthez és zártöréses módszerrel nyissa vissza a bejárati ajtót.

A zárvédő pajzs anyaga lehet réz, alumínium, vas, öntvény és spiáter. Így igénytől és ajtótípustól függően, 5500 – 45000 forintos anyagköltséggel számolva, jelentősen meg tudjuk nehezíteni a betörő dolgát. A pajzs továbbá megnehezíti az ajtó befeszítését is, mert nem férhetnek hozzá a pajszerrel.

Minőségi zárbetétcsere, kiszállással, Budapesten

Régebbi, elöregedett betéteket mindenféleképpen érdemes lecserélni újabb, korszerűbb típusokra. Azért célszerű ezt megtenni, mert egyrészt ezzel elkerülhető az a nem éppen kellemes szituáció, amikor ott állunk az ajtó előtt és az nem nyílik. A régi zárbetéteket azonban biztonsági szempontból is ajánlatos lecserélni, modernizálni. A régi, elavult, mára már korszerűtlen zárbetétek, illetéktelen személyek által történő, kinyitása ugyanis sokkal hamarabb megtörténhet, mint egy modern zárbetété. Ha egy fejlettebb, törésvédett zárbetéttel találja szembe magát a betörő, akkor az egyszerűbb „munkát” választja, azaz a régi típus kinyitását.

Egy modern és minőségi zárbetét védve van, fúrás-, törés-, finomnyitás- és savazás ellen is, valamint az illetéktelen kulcsmásolás ellen egy kártyával is védve vannak. Mi az izraeli RB zárbetét családot ajánljuk, melynek cilinderei a fent említett zárnyitásoknak 100 százalékban ellenállnak. Mindenképpen érdemes jó minőségű zárbetétet beszereltetni az ajtóba, amelyet plusz egy törésvédő pajzs véd. Ha ezt megspékeljük még egy hevederzárral is, akkor már majdnem ott vagyunk, mint egy biztonsági ajtóval. Biztosak lehetünk benne, hogy a betörő a könnyebb prédára megy, és mondjuk egy egyzáras műanyag ajtót, vagy kínai ajtót, vagy csak egy sima zárbetéttel ellátott fa ajtót fog célba venni. Mindenképpen olyan ajtót választ majd, amit egyszerűen és lehetőleg csendben és nagyon gyorsan tud kinyitni!

betörés elleni védelem, betörés elleni védelem Budapest, betörés védelem, betörés védelem Budapest

Betörés előtti és utáni zárszerviz szolgáltatások

Hétfőtől péntekig:  8 és 20 óra között

 

06-70-770-2942

betörés elleni védelem, betörés elleni védelem Budapest, betörés védelem, betörés védelem Budapest