Zár értékesítés

A Zár Zorro Kft. a kezdetekben, még csak zárszerviz tevékenységgel foglalkozott, éjjel-nappali gyorsszolgálatként működött. Aki ebben a szakmában dolgozik, az tudja, hogy a rengeteg éjszakázást, készenléti állapotot büntetlenül nem lehet megúszni. Ezért is csökkentettük le a munkarendünket hétfőtől, péntekig, 8 és 20 óra közé.

A másik oka ennek a lépésnek pedig az volt, hogy a zárszerviz tevékenység mellett, kiépítettük az olasz és izraeli biztonsági zárak értékesítését, forgalmazását, zárszaküzleteknek, zárszerviz cégeknek, magánszemélyeknek. Ez pedig nagyon sok időt és figyelmet von maga után.

Tehát már nemcsak saját magunk részére biztosítunk zárellátást, hanem partnereinknek is raktárkészletezünk. A trezorzárakból pl. 100 százalékos raktárkészletet tudunk biztosítani. Ilyen a tollas kulcsos Cerutti zár, a tollas kulcsos, kódolható Potent zár, a tollas kulcsos Sab és Moia zárak, illetve ez utóbbi cilinderes változata, a Potent rászegző másodzár, többpontos ajtóél vasalat, vízszintes- és függőleges hevederzárak, továbbá egy izraeli, interaktív csaprendszerű, kártyával védett zárbetét.

A Zár Zorro Kft. a jövőben is raktárkészleten tartja ezen zárjait. Ha érdekes lehet Önnek, érdeklődjön telefonon!

2017.03.08.