Zárszerviz cégek

Elég régóta vagyunk jelen ezen a piacon, így tudjuk, hogy folyamatos küzdelem megy az újonnan alakuló és megszűnő zárszerviz cégek között az ügyfelekért. Az elmúlt 15 évben működő, nagyobb létszámú zárszervizes cégek vagy megszűntek, vagy a belőlük kivált alkalmazottakból lettek kisebb, új vállalkozások, akik szintén zárszereléssel foglalkoznak.

Ezzel nincs is probléma, mert mindenkinek meg kell élni, és mindenki úgy boldogul, ahogy tud, viszont azok a gyorsan létrejövő és gyorsan megszűnő vállalkozó szellemű emberek, akik eddig fagylaltot árultak, vagy laminált parkettát raktak le, már ők is a gyors pénz reményében zárat szerelnek. Ehhez a szakmához, minimum kulcsmásolói vagy lakatos szakvégzettség szükséges, de ami a legfontosabb, az a hosszú évek során felhalmozott és megszerzett szakmai tapasztalat.

Ezek a cégek nemcsak elveszik a szaktudással is rendelkező zárszerviz cégektől a munkát, hanem, olcsó, silány minőségű zárakat értékesítenek az ügyfeleknek a tudatlanságuk miatt, szétbarmolják az ajtót nyitáskor, garanciát nem vállalnak, számlát nem adnak, és akár egy fél év múlva tönkremennek, már nem elérhetők.

Az interneten egy zárszervizes weblapot már 30.000 Ft-ért meg lehet csinálni, és lehet hirdetgetni saját magukat. Mi megkérünk minden kedves ügyfelünket, aki ezt olvassa, hogy nézzen utána, hogy mikortól működik a vállalkozás, azelőtt is zárszereléssel foglalkoztak-e, hány éves szakmai tapasztalat áll mögöttük, illetve, hogy van-e valami megbízható partnersége a cégnek, mint például nekünk a budapesti Kulcskirály zárszaküzlettel.

2017.03.09.