Másodzár szerelése a biztonságért

Manapság sajnos egyre több a betörés, ennek a megelőzésére próbálunk minden esetben jó megoldást találni. Mégpedig olyat, ami megfizethető, biztonságos és az ajtót sem rondítja el esztétikailag. Különböző másodzárak és elavult hevederzárak is jelen vannak a piacon, melyek ára alig kevesebb, mint a mi másodzárunké, viszont nem tudnak annyit. Ellenben hangosak, nehezek és nem védenek a befeszítés ellen!

Célunk az ajtó merevítése a befeszítés ellen, továbbá a zármanipulációs nyitás kiküszöbölése, melyekhez különböző zárfésűket alkalmaznak a betörők. Kb. 10 éve szereljük ezt a betörésbiztos zárszerkezetet, amit Olaszországban is bevizsgáltak és igen népszerű ott is. Mi hazánkban próbáljuk bevezetni és népszerűsíteni ezt a terméket, az elavult, régi másodzárak helyére.

Egy zárbetét csere ára kb. 30-35 ezer Ft körül van, egy normális hevederzár 65-70 ezer Ft. A legjobb megoldás azonban e kettő között van, hiszen ez a zár a vastag heveder nyelvét kapta, a belső részét pedig egy profi zárbetét működteti a kulcsforgatás közben. Nos, miről is beszélünk?

Hol készül a zár, hány kulcs tartozik hozzá?

A cégünk által forgalmazott, Potent márkanevű biztonsági zárszerkezet Észak-Olaszországban, Torinóban készül, a Potent zárgyártó jóvoltából. A gyártósor elég nagy területen fekszik, többször voltunk gyárlátogatáson, kiállításokon, és baráti viszonyban vagyunk a Potent vállalattal. Idestova 10 éve forgalmazzuk ezt a zárat, különböző kivitelekben, pl. kulcsos-kulcsos, kulcsos-gombos, rövid- vagy hosszú cilinderes formában.

A Potent zárszerkezethez 3 db speciális kulcs tartozik, amit az ügyfél előtt bontunk ki a dobozból a felszerelés előtt, biztonsági okok miatt. További kulcsok másolásáért egy kulcsmásoló szaküzlethez kell fordulni, mert nekünk erre nem terjed ki a tevékenységünk. Szerelő kollégánk segít ebben.

A másodzár szerelésének menete, módja

Az interneten több írásunkban is, akár menüpontban, akár blogokban tud részletesen tájékozódni az érdeklődő. Mindenről van infó, szín, kivitel, ár, megrendelés menete, garancia, ár. Mivel rendszerető cég vagyunk és felesleges idővel nem rendelkezünk, így szabálykövető módon, az alábbi feltételekkel vállaljuk eme zár felszerelését. Nincs két egyforma ajtó, egyforma fal, egyforma vastagság, ezért mindig fényképet kérünk emailben az adott ajtóról belülről, hogy a Potent biztonsági másodzárat fel lehet-e szerelni.

Ez talán a legfontosabb dolog, mert csak azért kimenni a helyszínre, hogy lássuk, nem lehet felszerelni, az kidobott idő, energia, ami számunkra deficit, ezt nem engedhetjük meg. Ezek a zárak folyamatosan raktáron vannak, a felszerelést a 4,6 cm ajtóvastagságtól a 8 cm vastag ajtóig bezárólag tudjuk biztosítani, 56.000 Ft komplett költségért.

Ha a felszerelés adott, azaz a zár felszerelhető, akkor már csak az időpontot kell megbeszélnünk. Általában falat is kell fúrni hozzá, így mindenképpen munkanapokon, reggel, délelőtt vagy kora du. vállaljuk a szerelést, mert zajjal jár és a nem szeretnénk a többi lakót zavarni.

A zárszerelő kolléga a megbeszélt időpontban kimegy a helyszínre, és kb. 1,5-2 óra alatt elvégzi a Potent zár felszerelését az ajtóra. Az ügyfélnek meg elmondja, hogyan kell ezt célszerűen használni. Kiszállási díjat külön nem számolunk fel, a termékre egy év garanciát biztosítunk.

Telefonos elérhetőség, mennyiért szereljük fel

Hétfőtől péntekig hívhat minket, a blog végén megtalálható telefonszámon. Hétvégén és ünnepnapokon nem dolgozunk.

A Potent zár komplett szerelési költsége 56.000 Ft-tól elérhető. Ez az összeg tartalmazza a zárszerkezetet a 3 db kulccsal, a munkadíjat, a kiszállásii díjat és a garanciát. A garancia a számlával érvényesíthető.

Szereltessen Ön is minél hamarabb masszív, betörésbiztos Potent rászegző zárszerkezetet! Garantált védelem, megfizethető ár!

Amennyiben fényképet küld nekünk, azt ide küldheti: zarszerviz365@gmail.com

06-70-770-2942

Másodzár szerelése a biztonságért
Másodzár szerelése a biztonságért