Zárszervíz, zárcsere a IV. kerületben, Újpesten, egy órán belül

Újpesti zárcsere-zárszerviz szolgáltatásunkat éjjel-nappal, akár egy órán belül kínáljuk kedves megrendelőinknek. Mi nem ígérgetünk, betartjuk az ígéreteinket. Ha nem tudunk menni, azt előre a telefonban közöljük, feleslegesen nem váratjuk a zárcserére vagy ajtónyitásra szoruló megrendelőt. Három szervízautónk is dolgozik nap mint nap Újpesten, illetve a közeli kerületekben, úgyhogy a legtöbb esetben -mondhatni 90 %-ban- tudjuk teljesíteni a zárcserét vagy zárnyitást egy órán belül. IV. kerületi zárcsere/zárszervíz árainkról akár a honlapunkról is tud tájékozódni, de a legjobb mindig az, ha a diszpécsert vezető kollégát megkérdezi, milyen árakkal, milyen díjszabással kell kalkulálni. Ha tudjuk, mivel állunk szemben, szinte százszázalékos árat tudunk mondani a megrendelőnek a munka kapcsán.

Ajtózár-csere IV. kerület és közvetlen környékei között, éjjel-nappal

Éjjel-nappal számíthat szolgáltatásunkra, amennyiben ön Budapest IV. kerületében hívja szakszervíz szolgáltatásunkat. A telefon végén mindig van kolléga, aki kezeli a hívásokat, szervezi a címeket, hogy ne kelljen sokat várni a kedves ügyfeleknek, pláne, ha kizárták magukat a IV. kerületi ingatlanokból. Nemcsak Budapest IV. kerületében, azaz Újpesten tevékenykedünk, hanem a közvetlen, úgynevezett perem- és mellék kerületekből is hívhatnak minket bátran. Ilyen pl. a XIII. kerület, XV. kerület (Rákospatak, Újpalota), illetve, ami még ehhez közel esik, az a XVI. kerület.

Zárszerelés szempontjából nekünk teljesen mindegy, melyik budapesti kerületből hívnak, illetve hogy milyen feladatot kell ellátni. Lehet az zárnyitás vagy zárcsere, ajtóbeállítás vagy hevederzár szerelés, postaláda zárcsere vagy kínai, világítós kilincs kicserélése. Mivel ezek a kerületek viszonylag közel vannak egymáshoz, ezért a IV. kerületből történő kiszállásunk a XIII., XIV., XV, és XVI. kerületbe egy órán belül történik, tehát hívhatnak minket bátran a szomszédos kerületekből is, tudunk segíteni, kiszállási díj nélkül.

Éjjel-nappali szolgáltatásunk azokra a munkákra terjed ki, amik ún. sürgősek, nem tűrnek halasztást, például nem nyílik egy ajtó, nem tudnak bemenni, vagy elhagytak egy kulcsot és mindenféleképpen szükséges az ajtót kinyitni, mert dolga van a megrendelőnek. Ezen felül a legsürgősebb nyitások közé tartozik, ha emberi vagy állati élet forog veszélyben, ilyenkor mindent félreteszünk és rohanunk a IV. kerületi nyitásra, cserére, az emberi vagy állati élet megmentésére. Vannak még speciális feladatok, amit a IV. kerületi zárcsere, zárszerelés során végzünk. Ilyen, amikor nincs meg a tulaj, mert nyaral, viszont beázás van pl. Ilyenkor a gondnok, közös képviselő vagy az egyedi megbízott intézi ezt a feladatkört, amivel őt felruházzák, mi csak kinyitjuk az ajtót sérülésmentesen és egy új ajtózárat teszünk be, azzal megfelelőt, amivel el volt látva.

Budapest IV. kerület ajtónyitás, zárnyitás, zárcsere, hevederzár szerelés 0-24

IV. kerületi zárszerelés munkálatokat vállalunk azoknak a megrendelőknek, akiknek bármilyen problémájuk akad a különböző típusú bejárati ajtójukkal. Szinte minden egyes folyamatnál legyen szó zárcseréről, ajtónyitásról, azonnali reakcióval tudunk fellépni, egy órán belül zárszerelőink a helyszínen vannak, nonstop lehet ránk számítani Budapest összes kerületében. Hevederzár szerelést viszont csak munkaidőben teljesítünk, hiszen a lakóház szabályait figyelembe kell tartani, zörögni, fúrni, vésni, hangos tevékenységet folytatni csak reggel 8:00 és délután 6:00 között lehet. Budapest IV. kerületében szinte minden ajtóra tudunk telepíteni hevederzárat. Ennek a menete vagy egy helyszíni felmérés, de inkább a mai modern eszközökkel már fényképeket szoktunk készíttetni az ügyfelekkel, azt elküldik nekünk e-mailben és ez alapján tudunk árajánlatot adni. Az elmúlt 20 évben rengeteg hevederzár lett felszerelve általunk, illetve a többi zárszerviz cég által a IV. kerületben. Van köztük fehér, barna, vízszintes, függőleges, Miskolci és Biztibuk, de az évek alatt ezeknek a minősége is romlik, elkopik a zár, fejlődik technológia, úgyhogy érdemes ezeket karbantartani és minden esetben új zárakkal ellátni a betörések megelőzése érdekében. Mi izraeli ajtózár-betéteket szerelünk a hevederekbe, ennek költsége 40-45.000 forinttól már elérhető, kódkártyás, laponmart kivitelű, fogaskerekes zárbetétekkel. A hevederzár szerelés, illetve a hevederzár-betét cseréje mellett természetesen foglalkozunk olyan jellegű munkákkal is, mint például kulcsvesztés miatti hevederzár nyitás vagy meghibásodás miatti ajtó- vagy zárnyitás. Illetve új lakásba költözés vagy tulajdonosváltás miatti, IV. kerületi nyitás, zárcserével egybekötve.