Zárszerviz szolgáltatást melyik kerületekben vállalunk?

Budapest minden kerületébe kimegyünk nyitni, cserélni, állítani, javítani. Habár a javítás már nem jellemző, mert semmihez nem biztosítanak pótalkatrészeket. Sokszor kérdezik, hogy honnan megyünk, aminek nem látjuk fontosságát, mert Budapesten minden szolgáltatás fix áron van, bárhonnan érkezzen is a szerelő. Pl. egy becsapódott ajtónyitás az I. kerületben ugyanannyiba kerül, mint a XVIII. kerületben, illetve egy postaládazárcsere is ugyanannyiba kerül Óbudán, mint Csepelen. Árainkról és a kiérkezési időpontokról telefonban tudunk egyeztetni, ez emailben nem lehetséges. Ott csak árajánlatot adunk és zár-beazonosítást végzünk.

Gyorsszervizként igyekszünk egy-két órán belül elvégezni a feladatokat, viszont a budapesti kerületeket nézve, pláne az V. kerület belső részeinél nem tudunk pontos érkezést mondani, mert lehetetlen parkolót találni bizonyos helyeken.

Kollégáink dobozos szervizautóval közlekednek, nem villamossal és busszal, ahogy egy-két megrendelő gondolja.

Milyen díjszabásokat alkalmazunk a zárcsere, zárnyitás során?

Budapest területén a szerviz-díjunk 20.000 Ft-tól elérhető. Ez egy egyszeri munkadíj, ezt alkalmazzuk a becsapódott ajtók nyitásánál vagy egy egyszerű zárnyitásnál. Ez az összeg anyagdíj nélkül értendő. Ha zárbetétet, zárszerkezetet vagy ajtóél-vasalatot kell cserélni, a pontos összeget előre közöljük.

Minden zárszerelési folyamatnak megvan a beárazott költsége nálunk, ami nyilván változhat az áremelkedések (üzemanyag, parkolás, reklám költség) miatt. Néhány példa az árakról, anyaggal, azaz zár árakkal ellátva.

Postaládazárcsere 17.900 Ft-tól, becsapódott ajtónyitás 20.000 Ft-tól, Dierre/Cisa tollas kulcsos zárak kódolása 52.000 Ft-tól, kínai pajzs (kilincs) csere 32.000 Ft, és végül, de nem utolsósorban, olasz zárak komplett cseréje 86.000 Ft-tól elérhető.

Az árak tájékoztató jellegűek, függ a helyszíntől, az ajtó kialakításától, a kulcsok darabszámától. Csak úgy tudunk pontos összeget mondani, ha részletes tájékoztatást kapunk, akár szóban, akár emailben elküldött fotó alapján. Próbálunk elfogadható árakon dolgozni anyag és munkadíj tekintetében, de minden extra költség érint minket is.

Hogyan lehet a postaládazár-cserét megrendelni?

Kedvenc szolgáltatásunk egyike a postaláda zárnyitás és az ezutáni zárcsere. Heti 6-8 ilyen jellegű munkánk adódik, főként azért, mert semelyik szerviz nem vállalja. Pedig gyorsan elvégezhető, könnyen megoldható, gyors szolgáltatás. A kisebb munkákat is megbecsüljük, forduljon hozzánk!

Különböző típusú és méretű zárakat tartunk a szervizautóban, így minden postaládazárcsere munkát el is tudunk végezni a helyszínen, fel vagyunk mindenre készülve. Az új zárhoz 2 db kulcs tartozik. Álló-, fekvő-, kül- vagy beltéri postaládazárakat is cserélünk. A megrendelését telefonon adhatja le hétköznapokon. Ezeket a zárcseréket nem azonnal teljesítjük, általában egy-két munkanapon belüli szereléssel szoktuk őket elvállalni.

Milyen hevederzár betétet érdemes szereltetni?

A hevederzár betétek lényege nemcsak a fogaskerék hajtása, fogasléc továbbítása, hanem a betörő próbálkozása esetén az ellenállás biztosítása. Pl. az ICSA fogazott kulcsos zárbetéteket egy egyszerű zárfésűvel ki lehet nyitni, semmi ellenállást nem tanúsítanak. Sajnos nagyon sok Miskolci hevederzár működik még ilyen betétekkel.

A jó hevederzárbetét mindent tud. Megbízható a működése és az összes betörési kísérletnek, amit alkalmaznak, teljes mértékben ellent tud állni. A fogaskerekes hevederzár-betéteknél nálunk csakis az izraeli betétek jöhetnek szóba. Nem volt még velük gond, nagyon biztonságosak. Biztonsági kódkártyájuk az ügyfelet védi. 5 db kulcs tartozik hozzájuk. Külön zárdobozban kerülnek a megrendelőhöz. Ezeket szereljük a Biztibuk, Miskolci, Magzett és Prezidium hevederzárakba egyaránt.