Zárszerviz Budapest

Szakképzett kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a különféle ajtózárak területén. Minden ajtózár-szerkezet, vasalat működésével tisztában vagyunk, így ügyfeleinknek már a telefonos beszélgetés során konkrét árat mondunk. Sokszor igénybe vesszük a technika segítségét, azaz szívesen vesszük, ha kapunk fotót az ajtóról, ajtózárról. Mivel a gyártó cégek sem egyfajta típusú, méretű zárakat gyártanak, így fontosnak tartjuk az ajtózárak precíz beazonosítását, mielőtt egy munkát elvállalnánk.

Az ajtózárak fejlődését és az új fejlesztéseket nyomon követjük, így elmondhatjuk, hogy nem igazán szokott minket meglepetés érni, egy-egy helyszíni munkánál.

A legfontosabb számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, szívesen vesszük a pozitív visszajelzéseket! Természetesen, ha valakinek panasza vagy észrevétele van a munkánkkal, annak minőségével vagy esetleg a hozzáállásunkkal kapcsolatban, azt is szívesen fogadjuk, mert ezáltal tudunk fejlődni, még jobb szolgáltatást nyújtani.

Minden ajtózárcsere szolgáltatást a helyszínen elvégzünk! Legyen az bármilyen ajtózár-szerkezet, zárbetét csere, hevederzárbetét csere, műanyag ajtóban vasalat csere, mi azt a helyszínen elvégezzük! Az alábbiakban egy rövid bemutatást olvashatnak az általunk nyújtott, és a leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásokról.

Trezorzár szerelés

A trezorzárak speciális biztonsági zárak, amelyek vagy egyedi készítésű, acél biztonsági ajtókba vannak beépítve, vagy pedig Olaszországból importált, ún. gyors-ajtókba.

A Magyarországon forgalomban lévő trezorzárak háromirányú működést tudnak produkálni, de nem minden ajtóban van a fel- és lefelé záródó funkciójuk kihasználva. Vannak olyan biztonsági ajtók, amelyekben a trezorzár csak előrefele zár.

Cégünk élen jár a trezorzár szerelésben, hiszen a trezorzárak jelentős része rajtunk keresztül kerül be az országba, így mi közvetlenül a gyártótól tudjuk őket megvásárolni.

Nagyon rövid határidőn belül tudunk emiatt trezorzár-cserét, szerelést, vagy ha szükséges, előtte szakszerű zárnyitást vállalni, az ország egész területén. Ehhez csak a trezorzár pontos beazonosítására van szükség, amelyet könnyen megteszünk akár fotó alapján! Az alábbi trezorzár típusok cseréjét, szerelését vállaljuk, számlaképesen, garanciával, Budapesten akár pár órán belül: Viro/Cerutti, Sab, Cisa, CR, Securemme, Dierre/Atra, Mottura, Potent, Iseo, Moia.

Hevederzár szerelés, zárbetét csere

A hevederzárakkal kapcsolatban egy dolgot fontos tudni, mégpedig, hogy pontosan mire is szolgálnak. A hevederzár az ajtó befeszítéssel történő nyitását akadályozza meg. Ez főleg a műanyag és a vékonyabb kínai ajtók esetében szokott előfordulni. Egy feszítőeszközt helyeznek ilyenkor az ajtólap és a tok közé, ami hatalmas erőkart képez a hossza miatt, így egy mozdulattal akkora erő fejthető ki, aminek a műanyag vagy a vékony kínai lemezszerkezet nem tud ellenállni.

Lehet az ajtóban bármilyen prémium kategóriás zárbetét, az ajtó szerkezete az, ami a feszítést nem bírja, így a zárszerkezet nyelve, tüskéi fognak kifordulni a helyükről, és már nyitva is van az ajtó.

Ez ellen véd a hevederzár. Az általunk szerelt szerkezet nagyon erős, tömör, masszív, acélrudakat tol ki mindkét irányba, amelyek konzolokba vagy falba záródnak, miáltal az ajtó a helyén marad. Extra nyalánkság, hogy a hevederzárat egy prémium kategóriás zárbetét működteti, így akár főzárnak is előléphet ez a másodzár, mert többet tud, és jobban véd, mint bármi, ami most az ajtóban van.

Hívja szakembereinket! Várjuk hívását!

06-70-770-2942