Zárszerviz Budapest III. kerület

Fő profilunk a teljes körű zárszerviz ellátás Budapest kerületeiben, így a III. kerületben is. Gyors helyszíni zárcserékkel, zárbetét cserékkel, továbbá ajtónyitással, hevederzár szereléssel, minőségi zárbetétek beszerelésével foglalkozunk. Gyorsszervizünk ügyeleti jelleggel vállal Budapest III. kerületének minden részén bejárati ajtóval kapcsolatos zárcsere szolgáltatást. Beltéri ajtók vagy szobaajtók zárjainak nyitásával és cseréjével nem foglalkozunk, azokhoz általában asztalos szakembert szoktunk ajánlani, mert a szobaajtók javarésze még mindig a fából készült változatú.

Több mint 15 éve szervizelünk és szolgáltatunk Budapest III. kerületében. Dolgozunk magánszemélyeknek helyszíni zárcsere szolgáltatás keretében, illetve vállalkozásoknak, cégeknek, boltoknak, üzleteknek is, mindenképpen helyszíni zárszerviz keretében a III. kerületben.

A III. kerületben is a legnépszerűbb és leggyakoribb ajtók a többpontos HiSec bejárati ajtók, melyekkel inkább a lakótelepeken találkozunk. Vállaljuk ezeknek a zárbetétjeinek a cseréjét, a világító kilincs cseréjét erősebb változatra, a kilincs rugótörése miatti pajzs és rozetta cserét, továbbá kulcselvesztés miatti szakszerű zárnyitást és utána zárcserét, valamint a kínai felső zárszerkezet cseréjét, vagy az alsó többpontos zártest cseréjét.

A biztonság növelésének érdekében, a már meglévő bejárati ajtókra szerelünk olasz biztonsági másodzárat vagy rászegzőzárat, jó minőségű, magas fokozatú zárbetéttel ellátott hevederzárat, illetve a régi, már elavultnak számító zárbetétek cseréjét végezzük el magas védelmi fokozatú izraeli zárbetétekre.

Zárcsere Óbudán kiszállási díj nélkül

Minden III. kerületi lakos, akinek bármilyen problémája van a bejárati ajtóval, nyugodt szívvel hívhatja ügyfélszolgálati telefonszámunkat, ahol profi diszpécser kollégáink segítenek a zár beazonosításában és tájékoztatják Önöket az árakról. Cégünk rövid időn belül, helyszíni kiszállással, tapasztalt és hozzáértő zárszerelő szakemberekkel végzi el az összes zárszervizes feladatot, munkát.

Hétfőtől péntekig tud minket elérni, reggel 8 és este 20 óra között. Minden hívásra reagálunk! Ha esetleg nem vesszük fel a telefont, mert a másik vonalon egy ügyféllel beszélünk, akkor mindenképpen visszahívjuk Önt! Kapacitásunktól és a megrendelt munkák mennyiségétől függően, mindenkinek megpróbálunk a lehető legrövidebb időn belül segíteni. Nagyon sok régi, elégedett ügyfelünk ajánl minket ismerőseinek, barátainak, amelyet a legjobb reklámnak tartunk. Mind munkánk színvonalára, kollégáink viselkedésére, mind a zárak minőségére, megbízhatóságára nagy hangsúlyt fektetünk, ezzel is erősen lecsökkentve a garanciális munkák számát! Tőlünk nem kap silány zárat, zárbetétet, csakis olyat, amit mi is használnánk a saját ajtóinkba!

Hívjon minket, ha úgy érzi, hogy nem a megszokottak szerint működik már az ajtózár, előzze meg a kizáródást! Rendszeresen ellenőriztesse szakemberrel az ajtót, tegye megbízhatóbbá az ajtózárat, mert sajnos a III. kerületben is egyre növekszik a betörések száma!

Új lakásba költözés esetén nem szabad kihagyni a zárcserét, hiszen ez a legfontosabb, ezen múlik a lakás védelme! Soha nem tudni, kinél maradt egy extra kulcs, erre soha nem szabad alapozni!

Hívják zárszerviz szolgáltató cégünket, mi gyorsan a III. kerületi helyszínre érkezve végezzük el az adott zárcsere feladatokat!

06-70-770-2942