Zárcsere fix áron Budapesten

Mai írásunk az árainkról szól, illetve azoknak az ügyfeleknek a magatartásáról, akik bepróbálkoznak az alkudozással, gondolva, hogy az isztambuli piacon vannak, ahol ez dívik.

Ezt csak azért tartjuk elfogadhatatlannak, mert mi fix áron dolgozunk Budapesten, mely árak fel vannak tüntetve a weboldalunkon is. Az árakról szintén minden egyes telefonos megkeresés alkalmával is tájékoztatjuk az érdeklődőket, megrendelőket. Mielőtt egyeztetjük az időpontot, az ügyféltől szóbeli megerősítést kapunk, hogy az áraink számára megfelelnek. Természetesen elfogadjuk, ha valaki a szolgáltatás árát sokallja, neki nem kell velünk dolgoztatni, nagyon sok zárszerviz cég van még rajtunk kívül.

Ellenben nem szívleljük az alkudozást, hiszen áraink kötöttek, ettől eltérni nem áll módunkban és nem is akarunk. Amit ajánlani tudunk, az egy korrekt, szakszerű, helyszíni zárszerviz szolgáltatás, amelyre teljes körű garanciát vállalunk. Munkáinkról minden esetben és kérés nélkül számlát állítunk ki, amely szintén a korrekt üzleti magatartást sugallja, még akkor is, ha az ügyfél esetleg nem szeretne áfa-t fizetni.

Áraink gondosan lettek kialakítva, tartalmazzák a felhasznált anyagköltséget és a mi munkadíjunkat. 350 forintos üzemanyagáraknál és 300-500 forintos óránkénti parkolási díjaknál nem lehet pár ezer forintért elvégezni egy munkát, főleg nem Budapest belvárosában!

Időigényes ajtózárcsere

A trezorzáras zárcserék esetében például kalkulálni kell azzal, hogy ez nem egy zárbetét csere, ahogyan azt sokan kérik, csak legfeljebb az ügyfél nem tudja ezt. A trezorzárak cseréje egy komoly szakmai tudást és tapasztalatot igénylő munka, továbbá a Mottura, Cisa, Securemme, Dierre, stb. zárakból sem egyfajta van, így ezeket be is kell tudni azonosítani, és lehetőleg nem kétszer visszamenni a helyszínre, és nem napokig húzni a munkálatokat. A trezorzárcserék időtartama, ajtótól függően, 1-3 óra is lehet, itt is elvetemült ötlet, ha valaki ezt meg akarja úszni 20-30 ezer forintból.

Nagyon sokan a biztonsági ajtó és a trezorzár jelentőségével és biztonsági fokozatával nincsenek tisztában, erről részletesen olvashatnak különböző blogjainkban. Most csak annyit jegyeznénk meg újra, hogy ezek az ajtók nem összetévesztendők egy műanyag vagy fa bejárati ajtóval, sem pedig a népszerű, de egyáltalán nem biztonságos kínai ajtóval. Például egy Mottura záras ajtó mai ára kb. 300.000 Ft, talán összehasonlításként a többi ajtó áraival, ez önmagáért beszél. Ennek tudatában a zárszerkezet ára sem 20.000 Ft. Erről bárki meg is győződhet, ha betér egy zárboltba és a trezorzárak ára után érdeklődik.

Spórolni kívánó ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy nem jönnek ki olcsóbban, ha saját maguk veszik meg a zárat, mert a kiskereskedelmi haszon azon is rajta van, a zárszerviz cégek pedig ezeket nem kiskereskedőtől vásárolják, így nem kell attól tartani, hogy a bolti árra tesszük rá a hasznunkat. Sőt, velünk jobban jár, mert mi kompletten, szakszerű szereléssel együtt kínáljuk a zárcsere szolgáltatást, amit, ha önmagának próbálna beszerelni, nem biztos, hogy sikerülne. Egyrészt a szerszámozottság és szaktudás hiányában bizonyosan nem tudná szakszerűen elvégezni a munkát, másrészt a garanciát is elveszíti, mert egy otthon „megmókolt” biztonsági zárat a zárbolt nem fog garanciába visszavenni.

Elsősorban ezeket a szempontokat érdemes mérlegelni a zárcsere megrendelése előtt. Mi úgy véljük, hogy aki nem ad számlát, az könnyen el is tűnhet, ilyenkor garanciát várni nem nagyon érdemes. Arról már nem is beszélve, hogy nem sokan tudják ezeket a zárakat tökéletesen beszerelni, még a „szakemberek“ közül sem. Vannak, akik órákat töltenek el ezzel, és vagyonokat kérnek el a hozzá nem értő szerelésért, végül számlaadás nélkül távoznak, így ugrott a garancia is. Úgyhogy csak óvatosan!

Szakszerű trezorzár szerelés, trezorzár csere cégünknél, fix áron, tapasztalt szerelő kollégákkal, garanciával!

06-70-770-2942