Zárcsere Budapesten szakszerűen, gyorsan, megfizethető áron

Szinte az összes bejárati ajtóban, legyen szó műanyag-, fém-, fa-, lemez-, olasz-, kínai-, egyszárnyú-, kétszárnyú-, zárbetétes vagy tollas kulcsos működtetésű ajtóról, mi azonnal, a helyszínen, garanciával tudunk zárat cserélni jól felszerelt szervizautóinkból. Különböző alternatívákat is tudunk kínálni a biztonságra vágyó ügyfeleknek. Pontos árat a zárcserével kapcsolatban csak akkor tudunk adni bárkinek is, ha tudjuk pontosan, hogy miről is beszélünk. Elég széles a repertoár, mert pl. egy műanyag ajtóban a zárcsere már 24.000 forinttól elérhető, míg ezzel szemben, egy olasz, tollas kulcsos, duplazáras szerkezetnél már jobban a zsebbe kell nyúlni, kb. 80.000 és 100.000 forintnyi összeg közötti díjjal kell kalkulálni. Az általunk meghatározott árak komplett költségként vannak feltüntetve, azaz tartalmazzák az anyagköltséget, a munkadíjat, a kiszállást, a számlát. Nem bontjuk szét, hogy mennyibe kerül pl. egy zárbetét költsége, vagy hogy mennyi a kiszállás. Évek óta próbálunk olyan árakat megszabni a szervizen belül, hogy nekünk, illetve az ügyfeleknek is megérje, ne érje szó a ház elejét, ne húzza senki a száját, hogy úristen, milyen sokba kerül ez a zárcsere.

Postaláda zárcsere, ahogy mi látjuk – hálátlannak tűnő feladat

Valakinek ezt a munkát is el kell végezni, szoktuk mondani a kedves megrendelőnek, aki már a 5. szolgáltatót hívja fel és ők meg rendre elutasítják. Az az igazság, hogy ilyen munkát nem vállal senki, mert csak a gond van vele, a macera, és sok pénzt sem lehet érte elkérni, mert akkor nem rendelik meg. Érdekes ez a gondolkozás, mi kicsit másképp látjuk. Azt valljuk, hogy amin zár van, vagy nincs, azt vagy ki kell nyitni, majd tenni kell rá egyet. Mindegy az, hogy bejárati ajtó vagy postaláda, egy a lényeg, hogy legyen zárható és az ügyfél meg legyen elégedve. A postaláda zárcsere egy egyszerű, gyorsan kivitelezhető feladat. Nálunk a legtöbb idő a parkolással, illetve a parkolóhely megkeresésével telik. A nyitás, majd a csere az maximum 20 percet vesz igénybe. Aki minket választ, biztos, hogy elégedett lesz, megoldjuk, kicseréljük, kap hozzá 2 db kulcsot, fizet a szerelőnek 20.000 Ft-ot és már ott sem vagyunk.

Hevederzárbetét-csere, ha már akadozik nyitáskor-záráskor

A legtöbb esetben addig használjuk a hevederzár kulcsait, amíg beletörik a kulcs. Ez azért van, mert nem vettük figyelembe azokat az intő jeleket, hogy alig megy bele a zárbetétbe és már alig fordul jobbra vagy balra. Ez a kopás, illetve az elhasználódottság miatt van, ilyenkor ki kell cserélni a fogaskerekes zárbetétet. Típus függvényében beszélhetünk Miskolci, Magzett, Prezidium vagy Biztibuk hevederzárról. Nem mindegy, hogy milyen zárbetétet szerelünk be, fontos a méret, a fogaskerék átmérő, illetve a fogaskerekek száma. Mindegyik márka különböző méretű, modellszámú fogaskerekeket alkalmaz, de rajtunk ez nem fog ki, hiszen az összes hevederzárban a helyszínen el tudjuk végezni a zárbetét cserét.

Izraeli ajtóban a fogaskerék, ha elkopik vagy ha a szerkezet megadja magát

A Superlock és a Mul-T-Lock márkanevű izraeli bejárati ajtók Budapest összes kerületében megtalálhatók. Nagyon speciális szerkezetű, erős bejárati ajtók. Akinek ilyen van, használja bátran, biztonságban érezheti magát! Ha probléma adódna a zárral, pl. elkezd akadni, szorulni, meg kell nézetni szakemberrel, mielőtt még az ajtó önkéntesen kizárná a lakót az otthonából! A legtöbb esetben, inkább a zárbetét szokott a sok használattól elkopni, ilyenkor teszünk bele egy másikat. Mi is izraeli, fogaskerekes zárbetéteket alkalmazunk. A zárszerkezetekkel ritkábban van probléma, de azt is átnézzük egy zárbetét-csere során. A zárbetét csere komplett költsége 40.000 forinttól elérhető. Ezekbe az ajtókba olcsó zárakat nem szabad beszerelni, hiszen nem fogja tudni rendeltetésszerűen működtetni a háromirányú, izraeli szerkezetet.

Becsapódás, kizáródás, az ajtó előtt állunk, nem jutunk be, őrjöngünk az idegtől

Az biztos, hogy a legkellemetlenebb szituációk egyike, amikor figyelmetlenség miatt a kulcs a zárban marad belülről, vagy csak egyszerűen felakasztva a kulcstartón a falon, és a nagy sietségben berántjuk magunk után az ajtót. Kívül meg nem kilincs, hanem fix gomb található, így kulcs nélkül nehézkes lesz a visszajutás. A jó hír, hogy cégünk szakemberei kinyitják önnek és az ajtó sem sérül. Az, hogy hogyan, maradjon a mi titkunk. Telefonáljanak nekünk és egy órán belül ott vagyunk Budapest bármelyik kerületében. Tegyen egy próbát, ne álljon az ajtó előtt sokáig, pláne télen! Mindenkinek van más dolga, de ha megtörtént a baj, oldjuk meg, lépjünk túl rajta, vannak ennél komolyabb problémák is az életben.