Ajtónyitás, zárnyitás Budapesten egy órán belül

Mi Budapesten valóban egy órán belül kinyitjuk a tönkrement, meghibásodott bejárati ajtózárját. Hívjon bátran, éjjel-nappal segítünk! Megyünk, megoldjuk a problémát, nem kell pánikolni! Fa-, fém-, lemez-, műanyag- vagy bármilyen más, egyéb anyagból készül bejárati ajtón tudunk vállalni/végezni szakszerű zár-nyitást. Amennyiben az ajtónyitás során sérül a zár és szükségessé válik a zárcsere, mi a helyszínen azt is megoldjuk, nálunk nem marad nyitva a bejárati ajtó egy ajtónyitás után!

Sérülésmentes zárnyitás éjjel-nappal, hétvégén

Hát mikor is történjen a baj, ha nem a legjobb hétvégi napunkon vagy éjjel, mikor egy buliból érkeznénk haza. Mi mindig dolgozunk, hívjon éjjel/nappal, ha zárnyitásról vagy sérülésmentes nyitásról van szó!

Sérülésmentes zárnyitást abban az esetben lehet prezentálni, ha az ár nem a saját működési hibájából adódóan ment tönkre. Ilyen pl. egy gombos becsapódott ajtó vagy egy félig ráfordult kulcsvezérlésű vasalat. Ezeknél igyekszünk a legtöbb esetben valamilyen egyszerűbb dróttal, lemezzel vagy speciális célszerszámmal a sérülésmentes ajtónyitást/zárnyitást eszközölni.

Zárnyitás, ajtózárnyitás ünnepnapokon non-stop

Kevés azoknak a cégeknek a száma, akik ajtónyitást vagy meghibásodás miatti ajtózárnyitást vállalnak ünnepnapokon, szombaton, vasárnap, hétvégén. Minket hívhat bátran, mi segítünk! Tudjuk milyen az, amikor valaki bajban van és nem nyílik a bejárati ajtó bármilyen okból kifolyólag. Nonstop várjuk a hívását, ha nem nyílik az ajtózár, ha beletört a kulcs! Tegyen egy próbát, meg lesz elégedve! Zárnyitás céljából fordulhat hozzánk bármilyen biztonsági vagy egyszerűbb bejárati ajtó esetében, egy- vagy többzáras, heveder- vagy másodzár, nálunk egy a lényeg, nyitva legyen és jól működjön.

Kizáródás miatti sérülésmentes ajtónyitás, egy órán belül

Garantáltan egy órán belüli ajtónyitást tudunk biztosítani kizáródás esetén, bármelyik budapesti kerületben, forgalom függvényében. Ez természetesen nem rajtunk múlik, mi igyekszünk a bajba jutott ügyfeleinknek minél hamarabb nyitott ajtót prezentálni. A sérülésmentes ajtónyitást az összes becsapódott vagy a huzat által kirekesztett ajtóknál tudjuk vállalni. Amennyiben a zárszerkezet problémája miatt nem nyílik egy bejárati ajtó, vagy a zárbetétbe úgy tört bele a kulcs, hogy azt nem lehet megmenteni, mi is vagy megfogjuk, vagy törjük, vagy valamilyen szinten rongáljuk azt a bizonyos ajtózárat. Viszont az ajtó épségéért felelősséget vállalunk.

Szakszerű, professzionális zárbetét-nyitás

Zárszerelő kollégáink szakszerű, egyedi zárbetét kinyitását vállalják akkor is, ha nincs meg a kulcs vagy abban az esetben is, ha beleszorult, beletört, netalán beragasztózták a zárat és emiatt nem lehet a kulcsot a zárhengerbe betolni. Éjjel-nappal hívhat minket zárbetét nyitására, akármelyik kerületből! Cégünk a leggyorsabb, professzionális kiszállást biztosítja, természetesen kiszállási díj nélkül. Csak egy egyszeri munkadíjat kell megtéríteni az ügyfélnek, plusz a szükséges anyagköltségeket (zár, zárbetét árát), amit a kolléga a helyszínen ajánl ki a kedves megrendelő számára.

A legtöbb zárbetét nyitását azért kell eszközölni, mert minőségbeli hibák, problémák merülnek fel a használat során, így jutunk el odáig, hogy a tulajdonosok a hazaérkezéskor szembesülnek azzal a halogatott problémával, hogy belemegy a zárba a kulcs, viszont nem fordul, mert a csapok leragadtak vagy a zárbetétbe belehullott egy alkatrész, ami megakadályozza, hogy ki lehessen nyitni a kulccsal. Telefonáljon bátran! 0-24 – ez a mi jelszavunk, ha zárnyitásról, ajtónyitásról van szó! Budapesten még éjjel is egy órán belül érkezünk mindenkihez, megfizethető díjszabással.

Postaláda zár kinyitása  – a legolcsóbb és leggyorsabb megoldás nálunk

Ha elveszett a postaláda zár kulcsa, vagy nem kapta meg őket a költözés során a régi tulajdonostól és szeretné mihamarabb ezt a problémát megoldani, fordulhat hozzánk bizalommal! 20.000 forintért megoldjuk önnek a nyitást, illetve a zár kicserélését. Két darab új kulcsot kap és el is van felejtve a gond, probléma. Telefonáljon bátran! Budapest összes kerületében egy munkanapon belül, kiszállási díj nélkül végezzük a postaládák nyitását, illetve zárcseréjét.