Ajtózár csere az ön otthonában, Budapest kerületeiben

A mai rohanó világban egyre több olyan dologgal kell foglalkoznunk, ami szinte az egész napunkat lefoglalja, ezáltal akaratlanul is elfeledkezünk olyan dolgokról, mint például a lakás folyamatos biztonságban tartása. Számos más olyan dolog van, ami kitölti a napunkat, pl. reggel rohanás a munkába, a gyerekek iskolába, óvodába való szállítása, bevásárlás, takarítás, stb., és alig marad idő bármi egyéb dologra. De akkor a kérdés, hogy ki foglalkozik a biztonságtechnikai megoldásokkal? Hogyan előzhető meg az a probléma, hogy ne arra érjenek haza, hogy valaki betört a lakásba? Természetesen mi intézünk mindent, mi vagyunk az a jó tündér, az a gyorsszervíz vállalkozás, aki ezeknek a dolgoknak a mindentudója. Profin végezzük ezt az ellátást, éjjel-nappal kereshet minket, számíthat ránk, bármilyen bejárati ajtó zárproblémában.

Bármelyik kerületbe kiszállunk, gyorsan, szakszerűen dolgozunk, ha zárcseréről van szó

Több írásunkban is taglaljuk, hogy ügyeleti jelleggel azonnali ajtózárnyitást tudunk prezentálni, ha nem nyílik az ajtó, ha elhagyták a kulcsot. Ezt követően gyors zárcserét is tudunk eszközölni, amennyiben ellopták a kulcsát vagy csak biztonságosabbá szeretni tudni bejárati ajtaját, ezáltal az otthonát. Az ingyenes kiszállást nem tudjuk garantálni, hiszen nekünk is pénzért adják a benzinkúton az üzemanyagot, de mi legalább felvállaljuk ezt és nem építjük bele a szolgáltatás díjába a többi céggel ellenkezőleg. Fix árai vannak minden egyes szolgáltatásnak, ezen belül pl. a zárnyitásnak, zártcserének vagy becsapódott ajtónyitásnak, esetleg a hevederzár szerelésnek vagy egy másodzárzár kialakításának megvan a maga ára. Az árainkról telefonon tud tájékozódni. Munkánk megkönnyítése érdekében megköszönjük, ha lefényképezi a szóban forgó ajtót kívül/belül vagy esetleg a cserélendő zárat. Ilyenkor mindig pontos díjszabással tud kalkulálni mindenki a zárcsere megrendelése előtt.

Mennyi idő alatt érkeznek a helyszínre és meddig tart a zár kicserélése?

Ez egy nagyon egyszerű kérdés, hiszen mindig az adott feladat helyszínétől és körülménytől függ. Nyilván, ha nem sürgős, ráér az ügyfélnek, akkor mi sem kapkodunk, de ha valaki vagy kiszorult a lakásból, netán emberi vagy állati élet forog veszélyben, akkor a legrövidebb időn belül a helyszínre küldünk egy szerelő kollégát. Tudjuk, hogy ez nagyon fontos a megrendelő számára, ezzel nem szeretünk játszani és ígérgetni sem. Az ilyen esetek 100 százalékánál fél órán belül az a helyszínre sietünk, ha nem megy, akkor javaslunk egy másik szolgáltatót, aki esetleg közelebb van és hamarabb tud érkezni. Maga az ajtózár kicserélése szintén az ajtó-, illetve zár típusától függ, lehet 15 perc, de akár 2,5 óra is. Nem mindegy, hogy egy sima zárbetétet cserélünk egy felhúzó kilincses műanyag ajtóban, vagy egy többpontos, olasz biztonsági zárszerkezetet szerelünk be, mert a régi meghibásodott. Mielőtt a helyszínre érkeznénk, bármelyik szolgáltatás, nyitás vagy zárcsere ügyében, az ügyfelet minden részletről pontosan tájékoztatjuk, hogy át tudja gondolni alaposan.

Miért fontos a jó minőségű zárbetét alkalmazása a bejárati ajtók esetében?

Egyértelmű, hogy a betörés visszaszorítása, illetve az otthon és a család védelme a fő cél. Senki nem akar arra hazaérkezni, hogy feldúlták az otthonát, turkáltak a személyes tárgyai között. Ami a legrosszabb, hogy az értéktárgyak eltulajdonítása bosszúság és anyagi kár, de a személyes iratokkal visszaélés is történhet! Pl. bankkártya, útlevél vagy bármi más egyéb okirat. Ha olcsó zárbetéteket használunk az ajtó működésekor, akkor elképzelhető, hogy mi leszünk a következő áldozat, akikhez betörnek, és nem is gondolnák, hogy milyen tortúrával jár ez az egész dolog! A vége pedig mindenképpen az lesz, hogy zárat kell cserélni, hiszen senki nem szeretné ezt újra átélni.

A drágább, jobb minőségű ajtózár-betéteket úgy alkotják meg, úgy gyártják le, hogy a belső felépítése megakadályozza a rongálásos zárnyitást, ezáltal ha a betörő zártörő szerszámokat, zárpikkelő eszközöket próbál bevetni ahhoz, hogy bejusson az ingatlanba, nem fog sikerülni! Az erre a célra kialakított védelmi mechanizmusok ezért vannak a zárbetét belsejében, ezért is kerül egy kicsit többe, de a biztonság bárminél többet ér. Budapest összes kerületében, hétvégén és ünnepnapokon is fordulhat hozzánk biztonsági ajtózárcsere tekintetében! Szerviz autóink jól felszereltek, szakembereink leinformálhatók! Cseréltessen velünk zárat, legyen biztonságban!

06-70-770-2942