Biztonsági ajtó zárcsere ára Budapest területén

A biztonsági ajtó egy tág fogalom, hiszen egy műanyag ajtó, egy kínai ajtó, egy izraeli bejárati ajtó és egy olasz acélszerkezetű bejárati ajtó is biztonsági néven van futtatva. Amikor elhangzik a kérdés, hogy mennyibe kerül egy biztonsági ajtó zárcsere, akkor elgondolkozunk rajta, hogy mit mondjunk. Ha a műanyag ajtó zárbetét csere árát mondjuk a kedves érdeklődőnek, ami például 34.000 forint, majd a megrendelés után kimegyünk az ügyfélhez és belefutunk egy tollas kulcsos Dierre szerkezetbe, akkor kényelmetlen helyzetben vagyunk, hiszen ennek a zárcserének az ára már konkrétan a háromszorosa a telefonban említett összegnek. Ezért is faggatózunk kérdések sorozatával a leendő megrendelő felé, hogy azt az összeget mondjuk a munkához, amit majd el is végzünk. Gyakran kérünk fényképet a kulcsról, az ajtóról, a zárszerkezetről, hogy ne legyen vita ebből a kérdésből a helyszínre érkezés után. Általában a biztonsági ajtózárak cseréje Budapest területén 34.000 és 120.0000 forint között helyezkedik el. Ennél pontosabb összeget csak akkor tudunk adni, ha látjuk a szóban forgó ajtót, pl. fénykép formájában, számunkra emailben elküldve.

5 ponton záródó bejárati ajtó zárcsere  – mennyibe kerül meghibásodás esetén?

Az 5 ponton záródó bejárati ajtó fogalma nagyjából ugyanaz, mint a biztonsági ajtó fogalma, hiszen ugyanazok a paraméterek jellemzik. A kínai, az izraeli, az olasz, a magyar, a német, a török gyártású ajtóról is elmondható, hogy 5 vagy több ponton záródik, ám, míg az egyikbe elég zárbetétet cserélni, a másikban zárszerkezetet, a harmadikban kulcstőkét, a negyedik pedig fix lamellás trezorzár, így az ár is más és más. Tehát itt is fontos a beazonosítás, az alapján tudunk árat mondani. Nagy általánosságban 40.000 – 80.000 forint között helyezkedik el a többpontos zárcsere ára Budapest bármelyik kerületében.

Zárszerelési tippek  – jól jöhet egy praktika, amit a szakember alkalmaz

Egyre többen gondolkoznak a házilag elvégezhető zárcserében, de amikor mégsem sikerül, akkor jönnek a telefonok, hogy hogyan lehetne megoldani, miként tudják megúszni a munkadíjat, meg a kiszállást és a többi. Hát sajnos el kell önöket keserítenünk, ebben mi nem fogunk segíteni, mert ingyenes szaktanácsadás nem létezik. Mi is pénzért vesszük a benzint, a kenyeret, a zárakat, nekünk is vannak számláink. Viszont az elmúlt 20 évben szerzett tapasztalatainkat, jó ötleteinket, illetve gyors trükkjeiket nagyon szeretjük alkalmazni a helyszínen az ügyfélnél, díjazás tekintetében. Azért képeztük magunkat, hogy segítsük a honfitársainkat pl. ha egy zártcseréről van szó, nem azért, hogy ingyen megosszuk a szaktudásukat. Mi is megfizetjük a fodrászt, a benzinkutast, a pénztárost, ez egy folyamat, ezt meg kell érteni.

Zárszervíz gyorsan, zárjavítás olcsón, zárcsere garanciával

Budapesti zárszervizünk gyorsan, hatékonyan tevékenykedik nyitást, zárást illetően, továbbá tudunk olcsó zárcserét végezni, ha pedig szükséges, garanciával vállaljuk a bejárati ajtók zárcseréjét. Ha nem nyílik egy bejárati ajtó, hívhatja éjjel-nappali zárszerviz gyorsszolgálatunkat! Ha elromlott a zár, mi megjavítjuk, ha pedig elhagyta a lakáskulcsot, mi garanciával kicseréljük, rövid időn belül. Amikor új lakásba költöznek, ne halogassák a zártcserét, ha ellopták a lakáskulcsot, ne bízzák a véletlenre, hogy majd meglesz, mert bárhol lehet a kulcs, bárkinél, így a legbiztosabb módszer a betörés megelőzésére a gyors, szakszerű zárbetétcsere.

06-70-770-2942

Zárcsere Budapesten és Pest megyében, kiszállással, megfizethető áron

Budapest összes kerületében kiszállási díj nélkül dolgozunk, amennyiben megrendeli a zárcsere szolgáltatásunkat. Próbálunk megfizethető áron dolgozni mindenki számára, legyen szó cégről, magánszemélytől, kisnyugdíjasról. Ezen kívül Pest megyében is vállalunk zárszerviz szolgáltatást, illetve teljes körű zárszerviz ellátást. Itt nem biztos, hogy egy órán belül garantáljuk a helyszínre való érkezést, hiszen a Budapesttől távolabbi pest megyei települések azért 30 és 60 kilométeres távolságban vannak, ha a kollégánk például a IV. kerületben van. Így nem biztos, hogy egy órán belül odaér pl. Budaörsre. Az árakat tekintve más díjszabásaink vannak, hiszen távolabb van a helyszín, több időt vesz igénybe a helyszínre érkezés és valamikor még újra vissza is kell menni, mert olyan speciális zár van az ajtóban, amit nem feltétlenül tartunk szervízautóban a ritkasága miatt.

Hogyan cserél zárat a szakember, ha megbízzuk, szem előtt tartva a biztonságot?

Mielőtt egy szakember nekiáll egy ajtó zárjának a kicserélésére, vagy egy többpontos vasalat szerelésének, mindenekelőtt tájékoztatja az ügyfelet, hogy hogyan, miként, mennyiért fog ez a művelet végbemenni, mennyi időt vesz igénybe, mire lehet számítani, milyen zár kerül beszerelésre, illetve hogyan lehet esetleg még jobban fokozni a biztonsági szintet, ha csak egy zár van a bejárati ajtón. Szakembereink mindig az ügyfeleinknek a biztonságát tartják szem előtt. Nem szeretünk olcsó, kínai zárakkal dolgozni, hiszen ott azért vannak minőségbeli és biztonsági problémák, és igazán garanciát sem lehet vállalni ezekre a termékekre. Mi az általunk helyszínre vitt és beszerelt izraeli, olasz vagy török zárakra egy év teljes körű garanciát vállalunk, így érdemesebb velünk végeztetni a zárcserét, mint a házilag történő barkácsolást.