Zárcsere betörés után

Nem győzzük hangsúlyozni a biztonság szem előtt tartását minden nap, hiszen a betörők csak arra várnak, hogy egy óvatlan pillanatban lecsapjanak és kirabolják lakásunkat. A legtöbb betörési kísérlet sajnos sikerrel is végződik. Műanyag ajtóknál befeszítéssel, zárbetét töréssel, kínai ajtóknál manipulációs zárnyitással, zárfésüléssel, egyszerű bejárati ajtóknál normál zárnyitással történő behatolással megy végbe a betörés. Ebben a rohanó világban igenis meg kell előzni a betörést, amely ellen mi különböző opciókat tudunk kínálni.

Műanyag ajtóknál a befeszítés ellen erős, masszív hevederzárat szerelünk fel. HiSec, Secdoors vagy egyéb más barkácsáruházas lemezajtók feltörése után, vagy annak megelőzésére, izraeli, MABISZ 6-os besorolású, törés-, fúrás- és finomnyitás ellen kialakított, prémium kategóriás zárbetéteket szerelünk be, melyek megakadályozzák a betörők bejutását.

Minden ajtónak van egy gyenge pontja, amely megerősítésre vár. akár a kilincs, akár a zárbetét, vagy maga a szerkezet, amely, ha nincs kellően védve, a betörők számára gyerekjáték a kinyitásuk.

Kérjen segítséget zárszerviz cégtől, akár tőlünk, előzze meg a bajt! Csatoljon be nekünk képet a szóban forgó ajtóról, hogy szaktanácsot tudjuk adni! Minden esetben javaslunk egy erősebb, biztonságosabb megoldást! Rövid határidővel vállaljuk el bejárati ajtajának biztonságosabbá tételét, legyen szó zárbetét cseréről, hevederzár vagy másodzár felszereléséről.

Hívja ügyélszolgálati telefonszámunkat, ne legyen a betörők áldozata!

Mi segítünk!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest