Zárbetét csere Budapest

Budapesti ajtózárszerviz szolgáltatóként sokan veszik igénybe minőségi zárcsere szolgáltatásunkat, hiszen korrekt szolgáltatást nyújtunk, megfizethető áron, garanciával, ügyeleti jelleggel és ami a legfontosabb, minden munka elvégzése után, kérés nélkül is számlát állítunk ki.

Nagyon sok budapesti zárszerviz cég dolgozik számla nélkül, magukhoz csalogatva ezzel az ügyfeleket, hogy megspórolják a 27% áfa-t. Csak az a kérdés, hogy egy 32.000 Ft-os zárbetét csere áfa-san, jó minőségű anyaggal, kiszállással együtt, ellenben egy számla nélküli 18.000  forintos zárcserével, ahol a szerelő egy 1000 forintos kínai, vacak, Anbo zárbetét tesz be az ügyfélnek, amiről számlát nem ír, ki és mit nyer. Ha meghibásodik a zárbetét, márpedig meghibásodik, éppen a silány minősége miatt, akkor kihez fordulhat az ügyfél, hiszen azt sem tudja már, ki cserélte az ajtóban a zárbetétet, ha mégis tudja, akkor a szervizes pedig simán letagadhatja, mert hol a számla, a bizonyíték? Persze ki ne szeretne ÁFA nélkül tankolni, TV-t vásárolni, de ne felejtsék el, ha nincs számla, nincs garancia, csak a gagyi zárbetét, a könnyű meghibásodásával, a rossz minőségével, az újbóli zárcserével, problémákkal, idegeskedéssel. Ez megér 10.000 forintot? Ezt Önöknek kell eldönteni.

Miért is kell általában zárat cserélni, miért forduljon hozzánk zárcsere, zárszerelés, zárjavítás kapcsán? A legtöbb zárcsere új lakásba költözés miatt, kulcselvesztés miatt, illetve zármeghibásodás miatt kerül megrendelésre. Cégünk munkanapokon, 8 és 20 óra között végez és vállal teljes körű ajtózárszerviz ellátást, ami magába foglalja a zárbetét cserét is.

Helyszíni zárcsere, munkavégzés

Jól felszerelt, mozgó zárszaküzletünk kisteherautókba van elrejtve, ami azt jelenti, hogy a Magyarországon forgalomban lévő összes bejárati ajtó zárbetét cseréjére fel vagyunk készülve és szakszerűen elvégezzük azt. Az ügyfelek számára több opciót is fel tudunk kínálni, ha zárbetét cserét szeretnének velünk elvégeztetni. A prémium kategóriától, a középkategóriáig bezárólag, teljes méretszortimentet tartunk, mindegyikből több darabot. Nálunk nem probléma a kertkapu zárcsere, a HiSec ajtó zárbetét csere, a felhúzókilincses műanyag ajtó zárbetét csere, a Mul-T-Lock és Superlock zárbetét csere, a Kale ajtó zárbetét csere, Secdoors vagy egyéb más ajtó zárbetét cseréje.

A zárbetét csere során körbe kell nézni a piacon, hiszen nem mindegy, hogy milyen zárbetétet cseréltetnek a lakás biztonsága szempontjából. A gyenge, silány zárbetét nem védi az otthont kellő biztonsággal, így elég könnyen a betörés áldozataivá válhatnak.

A mi szakmánk egy bizalmi szakma, hiszen mi visszük az ügyfélnek az új zárbetétet, ezért kellő körültekintéssel válasszon zárszerviz szolgáltatót! Nem tudni, milyen kétes eredetű zárbetétet szerelnek be Önnek (lopott, kínai, használt). Illetve nézzenek utána a cég működésének, alakulásának időpontjának, mert nagyon sok zárszerviz cég létrehoz egy kis, adómentes vállalkozást, számláz az ügyfeleknek, majd egy év múlva lehúzza a rolót. De a zárbetét csere szolgáltató, valamint a zárbetét minőségének és biztonsági fokozatának kiválasztása az Ön kezében van!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest