Kínai lemezajtó kilincs

Sajnos nemcsak a HiSec és Secdoors ajtó uralja a minőségtelenséget a magyar piacon.

Ezek az ajtók, mondanánk, hogy ár tekintetében még normálisak, de amilyen kínai lemezajtót a hazai barkácsáruházakban lehet kapni, akár egyzáras, akár kétzáras kivitelben, az szó szerint hulladék.

Sajnos a magyar embereket megetetik az akciós kínálattal, hogy 39.000 Ft-ért, 16 ponton záródó bejárati ajtót kap, elé írva -megtévesztően- az "acél" szót is. Amit már nem hirdetnek, hogy az ajtó nem acél, hanem lemez. Végül is az acél is vas, így a vaslemezt is hívhatjuk acéllemeznek, csak épp azok az ötvözőelemek vannak belőle kihagyva, melyek az acél jellemzői, a keménység, vastagság, széntartalom, stb.

Tehát eladnak egy kínai import lemezajtót, aminek a lemezvastagsága az 1 mm-t nem éri el, sőt, inkább a 0,5 mm-t mondanánk. Az egy dolog, hogy a lemezajtó a nagy táblafelületen merevséget produkál, ezzel nincs is gond, a gond a silány minőségű zárbetétekkel, és a gyenge kivitelű kilincs-garnitúrákkal kezdődik.

Tipikus jelenség, hogy a kilincs lóg, lifeg, hamar letörik, kézben marad. Nagyon sok lépcsőházban találkozunk barkácsáruházas kínai ajtókkal, ahol kívülről a kilincs letörött, hiányzik, vagy valami más kilincs van beledugva - ami nem oda való, mert majd tönkreteszi a zárszerkezetet is -, mert a kilincs cserével is spórolni akarnak a magyar emberek.

Azért lássunk tisztán, 30-50 ezer forint között nem lehet biztonságot vásárolni! Nagyon sok megkeresésünk van barkácsáruházas kínai ajtók letört kilincsnek a cseréje miatt.

Egyeztessen időpontot szervizünkkel! Mi gyorsszervizként működünk, szervizautónk fel van szerelve mindenfajta erősített kínai kilincsekkel, zárakkal, zárbetétekkel, így nekünk nem okoz problémára a kilincs-csere Budapest egyik kerületében sem.

A kínai kilincsek cseréjét ügyeleti jelleggel végezzük Budapesten és Pest megyében, pl. Dunakeszi, Fót, Veresegyház, Pécel, Szentendre, Budakalász városokban is.

Szakszerű és garanciális munkavégzést biztosítunk!

Azt azonban tudni kell, hogy mi már az erősített változatot szereljük fel a régi lemezkivitel helyére, amely nem fog letörni, mert nem ugyanabból az anyagból van!

Várjuk hívását az alábbi telefonszámon!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest