Secdoors ajtókilincs csere

Vannak egyéves, de vannak 8-10 éve beszerelt Secdoors ajtók is, amelyek hibátlanul vagy hibásan, de működnek. Ez mindig attól függ, hogy az ajtó hogyan lett beépítve, illetve, hogy a kínaiak milyen ajtót adtak a magyarországi importőrnek.

A legtöbb Secdoors kilincs-cserét a rugótörés, a kilincs fogantyúnál való törése, vagy a már nem világító kilincs miatt végezzük el. Ennek a cseréjében főként Budapesten tudunk segítséget nyújtani. A Secdoors ajtókilincsek külön jobbos- és balos kivitelben léteznek, mert vannak jobbos- és balos kivitelben beépített ajtók. A dobozon is látható az angol left vagy right felirat. A doboz tartalma a külső és belső Secdoors kilincsgarnitúra, a kilincstengely, a csavarok, a kilincs alatt lévő műanyag alátét és mindezek jó erősen le vannak fóliázva, hogy óvják a kilincset a sérüléstől, karcolástól.

Ne álljon neki házilag a Secdoors ajtókilincs cseréjének! Bár a kilincs ugyanaz, de az alsó pánik ráfordító hosszából vágni kell, és nem minden esetben jó a régi törésvédő rozetta az új kilincshez, illetve, ha az ajtón igazítani, turbózni, állítani kell (és majdnem mindegyiknél kell), akkor, aki nem ezzel foglalkozik nap mint nap, az ezeket a problémákat nem látja át, tehát kiderül, hogy az ajtó szorulása miatt maradt a kézben, tört le az ajtókilincs.

Hívja a Zár Zorrot, Secdoors ajtókilincs cseréjére! Mi szakszerűen megoldjuk Önnek ezt a problémát! Jó szakemberekkel dolgozunk, minden munkáról számlát adunk, illetve egy év teljes körű garanciát biztosítunk az általunk beszerelt Secdoors ajtókilincsre!

Hívja az alábbi ügyfélszolgálati telefonszámunkat! Ne hagyja, hogy sérülést okozzon Önnek a kézben maradt, letört, hegyes fém!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, secdoors, secdoors Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, secdoors, secdoors Budapest