Acél bejárati ajtó – kilincs értékesítés, forgalmazás, vásárlás

A Kínából érkező ún. acél bejárati ajtók hatalmas sikernek örvendenek hazánkban. Ezek az ajtók több mint 10 éve érkeznek hozzánk folyamatosan, különböző vállalkozásoknak és a barkácsáruházak kínálatainak köszönhetően. Az ajtók különböző néven vannak forgalomban, pl. HiSec és Secdoors, ezek a jobb minőségűek, míg a no-name ajtók gyengébb lemezváltozatúak. Közük nincs az acélhoz, ezt jobb rögtön leszögezni.

Az ajtók egyik alapproblémája – a gyenge, törhető, nyitható zárbetétek mellett – a kilincs. Ezek gyakran letörnek, kézben maradnak, hol a külső, hol a belső, attól függően melyik van nagyobb terhelésnek kitéve. Ez egyrészt a gyenge, silány anyagminőségnek köszönhető, másrészt pedig a rossz beépítésnek, ahol a kilinccsel szokták, rángatni, tolni, húzni, emelni az ajtót. A kilincsnek pedig nem ez a szerepe. Így ezek hamar és könnyen letörnek. A törött kilincs csonk balesetveszélyes, így ezt a problémát mielőbb orvosolni szükséges, főleg gyerekes családok esetében.

Ha kicsit belegondolunk, hogy hány kilincset fogunk meg naponta, pl. otthon, munkahelyen, a suliban, az orvosnál, üzletekben, rendezvényeken, stb., akkor láthatjuk, hogy sokszor használjuk őket. Nagyon kényelmetlen, mikor automatikusnak nyúlunk a kilincs után, de az nincs ott, illetve egy fémdarab van csak a helyén, az ajtót meg kulccsal szükséges működtetni, aminek szintén nem ez a szerepe. (A következő lépés a kulcs beletörése a zárba.)

Cégünk tud segíteni egy új kilincspár beszerzésében, ráadásul az erősített változatban, mely nem törik le, hiszen az anyaga is erősebb, ezen felül pedig acélmerevítővel is el van látva. A kínai acélajtóra való kilincseket átvehetik irodánkban, illetve vidékre postai csomagküldéssel tudjuk őket eljuttatni. A kilincsek jobbos- és balos változatban kaphatók, így a nyitási irányt tisztázni kell. Ebben segít Önöknek kollégánk a telefonvégen, illetve e-mail formájában fotót is küldhet nekünk a meglévő kilincsről, mi azt könnyen beazonosítjuk.

HiSec, Secdoors kínai kilincs átvétel

A kilincsek irodai átvételénél készpénzben tud fizetni számla ellenében, a postai szállítás esetében pedig a kézbesítőnek, átvételkor. A számla ilyenkor a kilincs dobozában található.

Ezeket az acél bejárati ajtókilincseket nem nehéz felszerelni, akár házilag is könnyedén megoldható ez a feladat. Csavarhúzó, fűrészlap és egy kis kézügyesség kell hozzá. Nem feltétlenül szükséges lakatos végzettség ehhez, mert ugyanolyan kilincset értékesítünk, jelenleg az ajtón van.

Cégünk már több mint 10 éve forgalmazza, értékesíti az acél bejárati ajtók kilincseit, így kérdés, megrendelés esetén, forduljon hozzánk bizalommal!

Ami azonban fontos, hogy az ajtón két kilincs van, azaz egy komplett garnitúra. Az egyik kívül, a másik belül. Csak külső vagy belső kilincset vásárolni külön nem tudnak, hanem kompletten az egész garnitúrát, mindkét kilinccsel, kilincstengellyel, csavarokkal és a zárbetétvédő rozettával együtt. Ezek mind a dobozban vannak.

Olcsó, webáruházas kilincsek megvásárlását nem javasoljuk, mert ilyenkor a gyengébb kivitelt veszik meg, amiben nincs benne az acélmerevítő és egy hónap után ismét le fog törni!

A kínai bejárati ajtókhoz semmilyen rugót, külön tömítést, belső tekerőgombot nem forgalmazunk, árusítunk!

Vásároljon tőlünk ajtókilincset kedvező áron! Hétköznapokon egy napos szállítási határidővel biztosítjuk a kilincseket! Kérdés vagy megrendelés esetén az alábbi telefonszámokon tud velünk kapcsolatba lépni munkanapokon, 8 és 20 óra között!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, secdoors, secdoors Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, secdoors, secdoors Budapest