Zárcsere a lakosság számára a XIII. kerületben

Szakértelemmel, garanciával, gyors, akár egy órán belüli aznapi kiszállással tudunk zárcserét nyújtani a XIII. kerületi lakosok számára. Nekünk teljesen mindegy, milyen ajtóról van szó, műanyag-, fém-, acél-, magyar gyártású vagy külföldi, egy a fontos, hogy az ügyfél biztonságban legyen a családjával együtt! Valamint, hogy velünk, mint szakszerviz szolgáltatóval elégedettek legyenek, mind a szakértelem, mind a kifizetett számla kapcsán. Ha elhagyta a lakáskulcsot, ellopták vagy csak új ingatlanba költözött a XIII. kerületben, gyorsan, szakszerűen, rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfél várta igényekhez. Telefonáljon nekünk, akár hétvégén, akár ünnepnapokon is szívesen állunk a rendelkezésre!

06-70-770-2942

Zárbetét csere XIII. kerületben

Zárszervizünk a XIII. kerületben minden bejárati ajtón -akár egy órán belül- tud és vállal zárat, zárbetétet, zárszerkezetet, biztonsági zárat cserélni, fa ajtón, kínai lemezajtón, olasz zárral ellátott acél ajtón, például Dierre, Cisa, Sab, Viro/Cerutti. Egy- vagy kétszárnyú bejárati ajtók zárjait gyorsan, hatékonyan, biztonsági zárakkal tudjuk cserélni. Budapest területén a XIII. kerületben kiszállási díjat nem számolunk fel a megrendelt zárcsere szolgáltatás esetén.

Főként saját márkájú zárakat használunk. Szervizautóinkban mindent megtalál, így a megrendelőinknek nem kell rohangálni a zárak beszerzésével kapcsolatban, mi ezt megoldjuk Ön helyett! Szinte minden kérésre, igényre tudunk megfelelő alternatívát biztosítani az egyszerűtől, a kódkártyás zárakig bezárólag. Helyszíni szolgáltató vagyunk, az ügyfél előtt bontjuk ki a gyárilag becsomagolt kulcsokat. Amennyiben nem elég a dobozban lévő kulcsok száma, kulcsmásoló partnert is tudunk ajánlani.

Zárcsere szolgáltatásaink, tevékenységeink a XIII. kerületben

A Magyarországon működő zárszerviz szolgáltatók közül az egyik legrégebbi vállalkozás mi vagyunk. Talán ezért is olyan sok a megrendelésünk, illetve az elégedett ügyfelek tábora miatt. Nem válogatunk a munkák között, megcsinálunk mindent, hiszen több család megélhetésről kell gondoskodnunk. Ezen túl mindig is az ügyfelek biztonsága volt számunkra a mérvadó, az elsődleges szempont.

Vállalunk postaládazár nyitást és cserét a XIII. kerületben, hevederzárak felszerelését, nyitását, helyszíni javítását, olasz biztonsági zárak kódolását, komplett cseréjét, mint pl. Mottura, Dierre, Viro, Sab, CR, Cisa, stb. Vállaljuk izraeli fogaskerekes zárbetétek minőségi zárbetét cseréjét, Superlock, Mul-T-Lock, RB, kínai bejárati ajtókba komplett, biztonságosabb zárak beszerelését, pl. Hisec ajtón, Secdoors vagy az új generációs Terrasec ajtón egyaránt. Nem utolsó sorban a felhúzókilincses, műanyag ajtók vasalatainak a meghibásodása esetén vállalunk szalagzár cserét, illetve a benne lévő zárbetét korszerűsítését.

Ajtózárcsere árak Angyalföldön, ingyenes kiszállással

Felelőtlenség lenne árakkal dobálózni úgy, hogy nem is tudjuk, milyen ajtóról van szó, milyen zárral állunk szemben. Úgy szoktuk az ügyfélnek kiajánlani a szolgáltatásunk árát, illetve az anyagköltség megközelítő összegét, hogy egy hosszabb beszélgetés után tól ig összeget ajánlunk ki. Amennyiben egyértelműen beazonosítható a zár, mondunk pontos összeget, de ha nem, inkább egy fényképet kérünk be az érdeklődőktől a zárról e-mailben. Budapest XIII. kerületében ingyenes kiszállást biztosítunk a kedves megrendelőnk számára! Áraink tényleg a földön járnak, megpróbálunk mérsékelt áron dolgozni, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Pár zárszerviz ár tájékoztatásul, hogy mivel tud az ügyfél kalkulálni. Postaláda zárcsere a XIII. kerületben már 20.000 forinttól elérhető, egy munkanapon belül. Megrendelhető becsapódott ajtónyitás 18-20.000 forinttól. Igényelhető hevederzár-betét csere, pl. Biztibuk, Miskolci hevederzárban 36-38.000 Ft-tól.