Dupla-tollas Mottura ajtózár teljes cseréje

Az dupla-tollas kivitelű, olasz Mottura zárszerkezet már ritkábban fordul elő, mint lejjebb említett társai. Ezt a zárat csak azoknál az ajtóknál alkalmazzák, ahol extra szuper biztonságot akarnak elérni a leendő tulajdonosok. A zár két, különálló zárással van ellátva, egy cilinderes résszel legalul, és egy, a fölső részen elhelyezett, ún. lamella-működtetésű, tollas kulcsos szerkezettel, amelyek egybe vannak építve. A zár súlya körülbelül 4-5 kg. Főként bejárati ajtókba történő szereléssel alkalmazzák. Ha ennek a zárnak elveszítik akár az alsó- vagy a felső kulcsát, érdemes mind a kettőt kicseréltetni. A lenti képeken megtekinthető, hogyan végeztünk el egy más cég által meg nem valósítható zárcserét. Szintén látható, hogyan öltöztettük a régi, kopott kilincs- és címkegarnitúrát új köntösbe. Cégünk mindenfajta Mottura zár kicserélésére kapható. Garanciával dolgozunk, Mottura zárjainkat raktárkészletről biztosítjuk, akár egy munkanapon belül! A Mottura zárak kicserélésénél gyári kulcsokat/zárakat használunk, zárbetétek esetében pedig izraeli, jó minőségű, Mabisz 5-ös besorolású, interaktív csapos zárbetéteket alkalmazunk.

Négyfordulatos, hárompontos, sztenderd Mottura ajtózár csere

A magyarországi forgalomban lévő Mottura zárak közül talán ez a legelterjedtebb, az ún. 52-es széria. Amit erről tudni kell, hogy három irányba záródó, négyütemű, négyfordulatos zártest. A zár éléből 4 db acélhenger tol ki, plusz a kilincs működtet egy ferde, lecsapott zárnyelvet. Ezt a zárat alkalmazzák az olasz típusú, lakóparki bejárati ajtóknál, illetve a magyar ajtógyártók közül nagyon sokan előszeretettel szerelik be biztonsági ajtókba, rácsokba, mivel nagyon jó a szerelhetősége, könnyű a használata és a zárszerkezet kiválóan véd a betörés ellen. Cégünk minden kedves ügyfele számára a zárcsere tekintetében százszázalékos segítséget tud nyújtani, akár kulcsvesztés, akár új lakásba költözés esetén. Minden esetben az ügyfelek előtt bontjuk ki az új, 3 darab lecsomagolt kulcsot, amely a zárhoz tartozik. Hívjanak minket bármilyen Mottura zárcserével kapcsolatban, megpróbáljuk a piacon legjobb árat kiajánlani (mindig kiszállási díj nélkül), garanciával ellátva.

Hárompontos, kistestű Mottura bevésőzár csere

A hárompontos, kistestű Mottura szerkezet jóval kisebb méretű, mint a nagytestű testvére. Főleg ajtókban másodzárként, úgynevezett felső zárként funkcionál, de előszeretettel használják lakatosok, hegesztők, ajtó- illetve egyéb más, redőnygyártó cégek főzárként is. A kis Mottura szerkezet 3 darab kulccsal rendelkezik, nagyon finom, halk, precíziós működése van. Strapabíró, és a biztonsági védelme is a Mabisz által be van vizsgálva. Ha önnek akár rácsba, akár bejárati ajtóba ilyen típusú zár van beszerelve, és esetleg elhagyta a kulcsait, netán ellopták öntől vagy új lakásba költözött, ahol ilyen zár van, és szeretné, ha másik kulcs nyitná, hívjon minket bátran! Mi megoldjuk önnek, jó áron, garanciával a Mottura zár kicserélését.

Általános tudnivalók a jó minőségű Mottura zárszerkezetről

A Mottura zárszerkezetről érdemes tudni, hogy az olasz zárak piacán az első 5 minőségi kategóriában benne van. Nagyon régi gyártású technológia, megbízható alkatrészellátással, aminek a folyamatos utánpótlását a gyártó biztosítja. A zárat a mai napig precíziós alkatrészekkel, minőségi nyersanyagokból rakják össze. A Mottura gyár Olaszország egyik tartományában található, nem egy óriási gyárcsoport, de nem is egy kis családi vállalkozás. Sokféle, különböző típusú zárakat gyártanak tollaskulcsos, illetve cilinderes verzióban, egy- és hárompontos kivitelben. Ezen kívül zárbetéteket, portálzárakat, hevederzárakat, elektromos zárakat és számos egyéb termékeket készítenek, de nem feltétlenül a magyar piacra. Nálunk inkább a hárompontos, tollas kulcsos kivitel és cilinderes változatai a jellemző. Amennyiben önnek Mottura zárja van és további információkra van szüksége, esetleg zárcserére, zárbetét-cserére keres szakembert, forduljon hozzánk, hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat!

06-70-770-2942