Zárbetét csere ragasztózás után

Mostanság divattá vált az emberek közötti bosszantásban/bosszúban/egymásnak történő károkozásban az, hogy ragasztót nyomnak az emberek a számunkra unszimpatikus szomszédok zárjába.

Ezen a héten egy anyuka kereste nonstop zárszerviz cégünket azzal a problémával, hogy a gyakran konfliktusba kerülő szomszédjai egyike telenyomta az ajtón lévő hevederzár zárbetétet ragasztóval, miáltal nem tudott a lakásba bejutni. Telefonon egyeztettük a várható költségeket és az időpontot.

Amikor cégünk zárszerelő szakembere a helyszínre ért és felmértük a károkat, arra jutottunk, hogy jobb lenne inkább teljes hevederzár szerkezet cserét kell végrehajtani. Általában akkor szoktunk teljes hevederzár cserét javasolni, ha régi és elavult hevederzár van felszerelve, mert az már egyáltalán nem nyújt 100%-os védelmet, biztonságot. Így, hogy még ragasztóval is telenyomták a hevederzár betétet, kompletten az egész szerkezettel együtt javasoltuk a zárcserét.

Felszereltünk egy új, fehér színű Barlock hevederzárat az anyuka nagy örömére és megelégedésére. A hevederzár-csere után az anyagiakat is rendeztük, megbeszéltük a garanciát, és további információt adtunk, ha esetleg a későbbiekben szükség lenne cégünk szolgáltatásaira.

Hívjanak minket a 06-70-770-2942 mobilszámon, vagy látogassanak el a http://www.hevederzarszereles.com weboldalunkra Önök is!  Árainkról és egyéb kérdésekben egyeztethetnek kollégánkkal, minden munkanapon, hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között a fenti telefonszámon!

Zárbetét csere

Nemrégiben, a X. kerületben feltörték egy idős hölgy otthonát (a hölgy nem szerette volna, hogy nevét feltüntessük, de a vállalta, hogy megossza a nyilvánossággal a történetét).

Az idős asszony éppen a konyhában készült a pénteki ebédre. Főzés közben észlelte, hogy pár dolog hiányzik az étel elkészítéséhez és gondolta, hogy leugrik a sarki kis közértbe a hiányzó dolgok pótlása érdekében. A bejárati ajtón csak a kilincs alatti zárat zárta be, gondolván, hogy hamar megjárja majd a közértet. Ez így is történt, azonban mikor hazaért meglepődve és egyben kétségbeesve tapasztalta, hogy nem nyílik a bejárati ajtó. Hiába fordította a kulcsot a zárban, az csak forgott körbe-körbe, de nem történt semmi.

Nagyon megijedt a hölgy és azonnali segítségre volt szüksége, mivel a leves már a tűzhelyen rotyogott. Ekkor jelent meg a lépcsőházban a gondnok, aki a mindennapi szokásos ellenőrző és karbantartó munkáját végezte. Gyorsan felsietett, amikor hallotta, hogy a hölgy zokog kétségbeesésében. Próbálta nyugtatgatni, és értesítette ügyfélszolgálatunkat, hiszen már előzőleg is több lakónál cseréltünk zárat, végeztünk karbantartást.

Ez elég meggyőző volt a hölgy számára, hogy bizalmát elnyerjük, majd az árak egyeztetése után a helyszínre siettünk. Kinyitottuk az ajtót, és lecseréltük a régi zárbetétet.

Ő nagyon hálás volt a gyors kiszállásért és a precíz munkavégzésért. Kollégánk még egy finom kávét is kapott a munka elvégzése után.

Szereltessen Ön is másodzárakat a teljes biztonság érdekében!

Megduplázódott a betörések száma Budapesten. A legtöbb betörés a II. kerületben van. A felmérések alapján az alkalom szülte tolvajok leginkább ott lopnak, ahol a legnagyobb zsákmányra számíthatnak. Budán mostanában több a betörés. A budapesti kerületek közül, a betörések száma a II. kerületben volt a legmagasabb, 2014 – 2015-ben, ahol 539 betörést jelentettek be. A betörések számát lehetne bizonyos módszerekkel csökkenteni.

Például az ajtókban lévő zárbetétek jobb minőségűre való kicserélése, több biztonsági másodzár felszerelése, vagy pedig egy jó minőségű hevederzár felszereltetése.

Mit is takar az, hogy hevederzár/másodzár védelem?

Mind a hevederzár, mind a biztonsági másodzár egy biztonságot nyújtó zárszerkezet, amelyek az ajtót védik a befeszítéses módszerrel történő betörések ellen. Már magában a nevében is benne van: hevederzár. A heveder egy leszorító, feszítő eszköz, tehát azért biztonságosabb a hevederzár a sima zárakkal szemben, mert hevederzár olyan erősen tartja, szorítja az ajtót a tokjához, hogy esélytelen annak a feltörése, felfeszítése. Biztonsági másodzárunk ugyanezen az alapon működik.

Hevederzár vagy biztonsági másodzár szerelése miatt, vagy már meglévő hevederzárral kapcsolatos problémák esetén, hívjon bennünket a 06-70-770-2942 mobilszámon!