Zárbetét csere bejárati ajtóknál Budapesten

A bejárati ajtók zárbetét cseréje nagyon fontos a betörések megelőzése érdekében!  Ez különböző dolgok kapcsán válhat szükségessé, ilyen pl. a biztonság folyamatos fokozása. Haladjunk mindig a betörők előtt két lépéssel! Egyre korszerűbb zárbetétek kicserélésével ez megtehető. Új ingatlan vásárlásnál szintén fontos az ajtózárak és kulcsok mielőbbi cseréje, mivel az ördög nem alszik. A legfontosabb, ha elhagyják a lakáskulcsot vagy nem találják, hívják a telefonszámunkat és mi megoldjuk a zárcserét még aznap, mielőtt a baj megtörténne.

Ha nem biztosak abban, hogy kellő védelmet nyújt-e a meglévő ajtózár, kérjenek ajánlatot tőlünk egy jobb betét cseréjére, kiszállással, garanciával.

06-70-770-2942

Delta és Gerda biztonsági ajtók zárjainak kicserélése szakemberrel

A Delta és Gerda bejárati ajtók szisztémája egy kaptafára épül. Valószínűleg egy alapötletből származik a dolog (mint a kínai HiSec és Secdoors típusnál). Mind a két bejárati ajtó duplazáras megoldással van ellátva. Alul egy fogaskerekes zárbetéttel záródik, felül pedig egy belső tekerőgombos kivitellel tudják bezárni az ajtót. Ezeknek a záraknak a cseréjéhez magas biztonságú izraeli zárbetétet javaslunk alkalmazni, csakis szakszerviz bevonásával. Nem egy sima, mezei, egyszerű feladat, mint egy kertkapunál. Mind az alsó és felső zárbetét esetén szét kell bontani a kicserélendő zárbetétet körülvevő pajzsokat, leméretezni a szükséges betéteket, majd pontosan pozícionálni a fogaskerekes kivitelt. A Gerda és Delta ajtó zárcserének árairól, garanciális feltételekről telefonszámunkon tud érdeklődni.

06-70-770-2942

Cisa és Dierre ajtózárak helyszíni zárcseréje garanciával

A torinói gyártók nincsenek is messzire egymástól. Hasonló termékeket gyártanak, de mégsem jó a két termék egymás helyére. Ezeknek a záraknak a cseréjére szakosodott a cégünk már 20 éve. Előnyünk, hogy mi közvetlenül a gyártótól vásárolunk, nem vonunk be köztes magyar kereskedőt, így csökkentett árakkal tudjuk a zárcsere szolgáltatást végezni, ami a mai világban nem mindegy.

A Dierre és Cisa zárak cseréjéről akkor beszélünk, ha meghibásodott vagy tönkrement a központi szerkezet, ami a ritkább dolog. Inkább a túlhasználtság a figyelmetlenség miatt mehet tönkre a központi zár. Szakszervizünk komplett megoldásokkal van erre felkészülve. A Dierre és Cisa zárak árairól a pontos beazonosítás után tudunk beszélni. Meg kell még említenünk, hogy ezeknél az olasz típusoknál, ha az ügyfelek bajba kerülnek, pl. kulcsvesztés vagy új ingatlan vásárlása esetén, akkor inkább zárkódolásról, zár-programozásról beszélünk. Mindkét gyártó úgy oldotta meg, hogy kulcs-csere miatt nem kell szétbontani az ajtót, hanem egy kulcsszett betanításával gyorsan elvégezhető a folyamat. A zárkódolás ára 50.000 Ft-tól elérhető, ami kulcshossz, darabszám és helyszín függvényében dől el. Nem mindegy, milyen típusú Dierre vagy Cisa olasz zárat kódolunk.

Fontos tudnivaló, hogy ezeknek a záraknak a kódolásánál a zárszerkezet marad, ami volt, csak a működtető kulcsok lesznek újat. A zár programozása előtt mindig az ügyfél előtt bontjuk ki az új kulcsokat a lezárt csomagolásból. Ha valakinek nem elég a gyár által lecsomagolt kulcsok darabszáma, úgy mi maximum megadjuk egy jó kulcsmásoló elérhetőségét, de kulcsmásolással biztonsági okok miatt nem foglalkozunk, nem nyúlunk bele a lezárt dobozba!

Megfizethető postaláda zárcsere, nyitással együtt

A levelesládák zárása is, ugyanúgy, mint a bejárati ajtóké, kulccsal történnek. Nyilván egy egyszerűbb változata van a zárnak, mint egy bejárati ajtó esetében. Nem is fontos a biztonság ezeknél az ún. postaláda dobozoknál, mert csak a levelek tárolására vannak kitalálva, nem pedig komolyabb értékek őrzésére, mint a lakásajtó esetén. A postaláda zárak amolyan látvány zárak. Sokkal nyugodtabbak vagyunk, ha egy kulccsal fordítunk egyet a nyitás és zárás esetén és rendben is van. Rendszeresen a hazaérkezéskor valamelyik családtag automatikusan megnézi, hogy érkezett-e valami.

Itt ugyanúgy előfordulnak kulcs eltűnések vagy nem kapunk hozzá, ha új lakást veszünk és megoldást kell keresni. Feszegetni, rongálni nem szabad, az nem megoldás. Cégünk szakszerűen kinyitja és tesz bele új zárat, 2 db új kulccsal. Ennek a komplett költsége szereléssel együtt 20.000 Ft, amit Budapest területén egy munkanapon belül vállalunk, munkanapokon.