Zárbetét csere a betörés megelőzésére

A betörés kétféle módon történhet. Az egyik, amikor erőszakos behatolás történik, azaz vagy a bejárati ajtó felfeszítésével, vagy az ajtóban lévő zárbetétek manipulációs nyitásával, törésével történik. Azonban van egy olyan betörési mód is, amelyre a legtöbb ember egyáltalán nem gondol, ez pedig az, amikor egy ingatlanba a saját kulcsával hatolnak be.

Ez utóbbi igen gyakran és sokszor előfordul, mégpedig olyan esetekben, amikor a tudtunkon kívül valakinek van kulcsa a lakáshoz. Milyen esetekben fordulhat ez elő? Pl. új vagy használt ingatlanba költözés esetén, amikor a kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy az ajtóban lévő zárbetétekkel bajlódjunk. Ennek pedig gyakran megvan a következménye. Semelyik esetben nem lehet tudni biztosan, hogy melyik mesterembernél, kivitelezőnél, vagy előző tulajdonosnál, esetleg annak egyik ismerősénél maradt-e kulcs ahhoz a lakáshoz, amit éppen meg vásároltunk. Mindenkinek, aki új lakásba költözik nagyon erősen javasolt a legelső adandó alkalommal az ajtóban lévő zár, zárbetét lecserélése. Lehetőleg még akkor, amikor átvettük a kulcsokat, és még semmiféle bútor vagy értéktárgy nincs bent a lakásban!

Miért szükséges a jó zárbetét csere?

Zárbetét csere szükséges szintén az elavult, régi, silány, rossz minőségű zárbetétek esetében is. Ugyanis az ilyen zárbetétek többnyire semmilyen védelemmel nincsenek ellátva. A védelem nélküli zárbetétek nagyon könnyen kinyithatók finomnyitással, zártöréssel, magkihúzással, illetve beütő kulcsos nyitással szintén. Ezek a módok igen elterjedtek. Nagyon sok olyan bejárati ajtóhoz hívtak már minket, ahol ilyen módon hatoltak be a lakásba, még pedig rövid időn belül és hangtalanul, így senki, az esetleg otthon tartózkodott szomszédok közül sem látott vagy hallott semmit.

Az általunk ajánlott izraeli zárbetétek MABISZ 6-os, azaz a legmagasabb biztonsági fokozatú tanúsítvánnyal, ajánlással vannak ellátva. És bátran elmondhatjuk, hogy ezek az izraeli, magas biztonsági fokozatú zárbetétek a fenti zárnyitási módszerek közül egyikkel sem nyitható. Az RB zárbetétek mindegyike törés- és fúrásvédett. A finomnyitás, zárpikkelés ellen szintén 100 %-ban védettek, vagy az interaktív csapos rendszernek, vagy a zárhengerben vagy kulcsban lévő mozgó alkatrésznek köszönhetően. Mindezeken felül van olyan izraeli zárbetétünk, amely 2030-ig szabadalmi védelemmel ellátott az illetéktelen kulcsmásolás elkerülése végett, így amennyiben bárki másnak mégis a kezébe kerülne a kulcs, nem fogja tudni lemásolni a tudtunkon kívül, és esetleg rosszindulattal visszatérni a lakásba betörés céljából.

Válassza Ön is a biztonságot, válassza a minőséget! Így sem a zárbetét elavultsága, sem a rossz minősége miatt Önnel olyan már nem történhet meg, hogy rossz akaratú emberek az otthonába behatolnak és a lakást kirámolják.

Hívjon minket, cégünk szakemberei nagyon rövid határidővel elvégzik a zárcsere szolgáltatást a helyszínen, izraeli zárbetétekkel, garancia vállalása mellett!

06-70-770-2942