Dunakeszi zárszerviz, zárcsere

Cégünk, a többi zárszerviz szolgáltatóval ellentétben, szívesen vállal bármilyen zárszerviz szolgáltatást Dunakeszi városában. Általában a budapesti székhelyű zárszervizesek kicsit mostohán viszonyulnak az agglomerációban található városokhoz, de mi készséggel állunk pl. többek között a dunakeszi lakosok szolgálatára is.

Dunakeszi méltán népszerű város, hiszen nagyon sok család lakik az új lakóparkokban. Ezekben a lakóparkokban többféle bejárati ajtó is található, mai írásunkban ezeken megyünk végig sorban, hogy esetleg segítsen az ajtó beazonosításában, hogy kinek, milyen bejárati ajtaja van, ha zárcserére kerülne a sor.

Kezdjük a legnépszerűbb, általában fehér színben beépített műanyag ajtókkal. Ezek a műanyag ajtók kétfajta változatban léteznek. Az egyik a kilincsemelős fajta, a másik az, amit csak egyszerűen a kulccsal vezérlünk, azaz az ajtó becsukása után a kulcs elfordításával történik a zárás. Ezekben a műanyag ajtóban nagyon ajánlott a zárbetét csere, akár akkor, ha új lakásba költöztünk, akár akkor, ha még az eredeti gyári zárbetét van benne. Általában ezek a gyárilag beépített zárbetétek semmilyen nyitás ellen nincsenek védve, így könnyen a betörők áldozatává válhatnak a lakók. Minden műanyag bejárati ajtóba a magas színvonalú és biztonsági RB zárbetéteket szereljük be, melyek mindenfajta nyitási módszernek ellenállnak. Tudunk továbbá segíteni műanyag ajtó zárszerkezetének a cseréjében, továbbá a kilincs cserében is.

A második legnépszerűbb és leggyakoribb ajtó Dunakeszin, az úgynevezett kínai lemezajtó, amelyek általában HiSec vagy Secdoors névvel vannak ellátva. Szintén kínai ajtóknak számítanak a barkácsáruházas, olcsó lemezajtók is. A kínai ajtóban mindenféleképpen muszáj a zárbetétet lecserélni, a fent említett gyenge védelem miatt, illetve mert ez ma már egy úgynevezett nép-probléma, mégpedig a kínai ajtókon át történő betörések nagy számának köszönhetően. Gyakran szembesülünk letört kínai kilincsekkel is. Cégünk készséggel áll kínai ajtó zárbetét cserével, kilincs cserével, zárszerkezet cserével kapcsolatban a lakosság rendelkezésére! Hívjon minket, mi mindenben segítünk, minden problémát a helyszínen elhárítunk, gyors kiszállással, helyszíni munkavégzéssel és jó minőségű zárbetétekkel, kilincsekkel.

Dunakeszin olasz biztonsági ajtózár csere

Gyakran találkozunk olasz biztonsági trezorzáras ajtókkal is Dunakeszin, ilyen például a Securemme ajtó. Ebben az ajtóban vállalunk komplett zárszerkezet cserét, melyet kedvező áron, sok évnyi tapasztalattal a hátunk mögött, garanciával és rövid időn belül el tudunk végezni a dunakeszi megrendelők számára.

És ne felejtkezzünk el a lakótelepen lakókról sem! Ezekben a panel épületekben, lakótömbökben nagyon sok régi, hagyományos panelajtó található, melyeken vállalunk zárszerkezet cserét, zárbetét cserét, továbbá az ajtó megerősítésére másodzár-, illetve

hevederzár szerelést. Mivel itt nagyon sokan laknak egy lépcsőházban, néha a szomszédok nem is ismerik egymást, így érdemes a régi panelajtókat ellátni egy második védelemmel is, ebben tud segíteni egy jó minőségű hevederzár például. Illetve minden lépcsőházban találkozunk a már fent említett kínai vagy műanyag ajtókkal szintúgy, ezeknek a zárszerkezet cseréjével, zárbetét cseréjével tudunk mindenkinek segíteni, garanciával, tapasztalt, profi kollégákkal, gyors kiszállási idővel.

A dunakeszi lakosok száma mindenféleképpen jó hír, hogy árainkra Dunakeszi területén sem teszünk rá felárat, azaz Dunakeszin is budapesti árakon dolgozunk! Nem számolunk fel extra kiszállási díjat, nem teszünk rá semmiféle extra költséget, hanem minden zárcserét, zárbetét cserét, kilincs-cserét ugyanazon az áron végzünk, mintha Budapesten dolgoznánk. Már ezért megéri minket választani!

06-70-770-2942