Világítós kínai ajtókilincs csere

Budapest mind a 23 kerületében a kínai bejárati ajtók száma igen jelentős nagyságrendű. Sajnos ennek meg is van a hátránya, hiszen rengeteg velük a probléma. Itt ki is emelnénk a kilincstörést, rugótörést, melynek elég fontos szerepe van a zár tökéletes működésében. A kínai kilincsek letörése az ajtókon a rossz anyagminőség, a szakszerűtlen beépítés és az anyagfáradás miatt következik be.

Balos- és jobbos kivitelűek lehetnek a kilincsek, pajzsok, felszerelésükhöz érdemes zárszerviz szolgáltatót hívni az egyéb ajtóproblémák miatt. Kifelé- és befelé nyíló kínai ajtóknál ugyanaz a fajta kilincsgarnitúra van felszerelve.

Budapest területén, egy év teljes körű garanciával, kiszállási díj nélkül vállalunk kilincs cserét, most akciósan, 28.000 Ft-os fix áron!

HiSec ajtó kilincs- és zár cseréje

Fő profilunk a kínai HiSec, Secdoors, valamint az új fejlesztésű TerraSec bejárati ajtók teljeskörű zárszerviz ellátása, ami magába foglalja a rugó- és kilincstörés miatti komplett pajzs cserét, továbbá az egyéb zárproblémákat is. A zárak cseréje történhet meghibásodás miatt, lakáskulcsvesztés esetén, új ingatlan vásárlása kapcsán vagy bérlőváltáskor.

Nálunk a zárcsere minőségi zárak felhasználásával történik. Izraeli Keylocx és LOCXIS Mabisz által ajánlott, megbízható zárakat szerelünk be, kínai termékeket nem forgalmazunk!

A világító led a kilincsben mi célt szolgál?

Ez egy nagyon ötletes találmány a kínaiaktól, hiszen a kilincs külső markolatának az alsó harmadába, egy erős kék fénnyel világító, elemmel működő ledet építettek be. A fogantyú belső részében lévő kis gomb megnyomásával a led felvillan, 20 mp-et világít, majd magától elalszik.

Előnye és hátránya

Sötét lépcsőházakban az erős lefelé irányuló fény rávilágít a zárbetét nyílására, melybe a kulcsot könnyebben be tudjuk helyezni. Hátránya, mivel a külső kilincs nem tömör, mert valahol el kellett helyezni a vezetéket, a gombokat, a ledet, hogy egy-két éven belül a sok lenyomástól elfárad és eltörik. Ilyenkor egy másik kilincsgarnitúra felszerelése szükséges, amely nálunk megrendelhető, helyszíni szereléssel, garanciával. Részletek itt.

Kínai fém HiSec bejárati ajtók kattogása, nyekergése

Ezek a furcsa hangok szinte minden második HiSec, Secdoors, TerraSec és egyéb kínai ajtóknál fellépnek. Főként a feszülés, a rossz beépítés és a kenőanyag hiányára vezethető vissza a kattogás, nyikorgás. Ezzel, mint zárszerviz nem tudunk semmit sem kezdeni.  Maximum a találkozási, összeérési pontoknál olajozni, zsírozni kell és akkor egy időre abbahagyja.

Kínai ajtók zárszervize - elérhetőségünk munkanapokon

Hétfőtől péntekig reggel 8 és este 20 között, Budapest összes kerületében, kiszállási díj nélkül szolgáltatunk! Hívhat minket zárcsere, kilincs csere, zárnyitás, ajtónyitás, illetve másodzár felszerelése érdekében a 06-70-770-2942 telefonszámon.

Ha érdeklődni szeretne, vagy fotót küldeni nekünk az ajtóról, emailben is elküldheti nekünk a kérdését a zarszerviz365@gmail.com email címre.

Megjegyzés: szombaton és vasárnap nem dolgozunk, nem vagyunk nonstop szolgáltató. Megértésüket köszönjük!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest