Sherlock zárszerkezet, bevésőzár csere

Budapesti zárszerviz vállalkozásunk különböző kivitelű, egy- vagy többirányú, cilindervezérlésű, azaz zárbetét-működtetésű Sherlock bevésőzárak helyszíni cseréjét vállalja, Budapesten kiszállási díj nélkül. Többfajta Sherlock zárat tartunk raktáron, így munkáink függvényében aznap, vagy legkésőbb másnapi cserével tudjuk biztosítani ezen zárak szerelését.

Miért kell a Sherlock zárat kicserélni?

Amikor a Sherlock zárszerkezettel probléma adódik, az valamilyen szorulás, kopás, elhasználódás miatt lép fel. Ez úgy jelentkezik, hogy a kilincs nem húzza vissza a bevéső-zárszerkezet nyelvét vagy a záródása a tokba igen nehézkes már.  Megjegyzés: ezzel nem szabad játszadozni, sem halogatni, mert egyszercsak az ajtón kívül találják magukat, amikor éppen mennek haza a munkából!

A Sherlock zárszerkezetek - normális használat mellett és tökéletesen beépített ajtó esetén - akár 10-15 évet is kibírnak. Ha önnek ilyen zárja van és nincs vele probléma, érdemes 2-3 évenként bevizsgáltatni, ellenőriztetni a lehetséges hibák előjövedelmének elkerülése érdekében.

Sherlock zár típusok, kivitelek

Jobbos-, balos-, egyirányú-, többirányú Sherlock zárszerkezetek működtetik a bejárati ajtókat. Ezeknek a cseréje általában meghibásodás miatt történik. Budapesten egy ilyen zárszerkezet csere kompletten, kivitel függvényében 46.000 – 52.000 Ft között változik. A zárszerkezetet minden esetben mi visszük a helyszínre.

Ahhoz, hogy tudjuk milyen zárszerkezetet szállítsunk a csere műveletéhez, beazonosítás szükséges. Ez egy egyszerű fénykép elkészítésével megoldható, olyan formában, ahogyan írásunk alatt megtalál két fotót is.

Sherlock zárcsere ár, a munka megrendelésének menete

A Sherlock zárszerkezet beazonosítása hogyan történik?

Mint említettük, többfajta kivitelű, méretű és irányú Sherlock bevésőzár van a piacon, ezért mi csak úgy vállaljuk el ennek a komplett cseréjét, ha emailben vagy üzenetben küld egy fényképet az ajtó élében lévő zárszerkezet nyelveiről, kb. egy méter távolságból. Ezt a kérést nem kell túlbonyolítani, nem kell kivenni az ajtótóból a zárat, csak egy fotó kell, ami alapján 100 százalékosan be tudjuk azonosítani, hogy melyik zárat vigyük a zárcseréhez. Támpontnak, lásd a fotókat lent!

Telefonszámunkat, e-mail címünket megtalálja a Kapcsolat menüpontban.

Sherlock zárszerkezet csere házilag nem ajánlott

Sokan azt gondolják, hogy egy csavar ki, egy be, és már meg is oldódik a zárcsere. Aztán, mikor nehézségbe ütköznek, mert nem megy be a helyére, vagy adódik valami más probléma is, akkor megáll a tudomány. Ezért nem szabad házi barkácsolással a Sherlock zárakat kicserélni!  A legtöbb Sherlock bevéső-zárszerkezet csere után állítani (igazítani) kell az ajtón, amihez szerszámozottság és tapasztalat szükséges.

Hívja hétfőtől péntekig működő zárszerviz szolgáltatónkat a lenti telefonszámon, kérjen időpontot, ajánlatot, hogy a bejárati ajtóban lévő egy- vagy többpontos Sherlock zárszerkezet hibátlanul, tökéletesen, üzembiztosan működjön!

Erre az email címre tud nekünk fotót küldeni a zárról: zarszerviz365@gmail.com

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest