Vidéki munka

A vidéki munkákról, amit mi nem vállalunk, mert budapesti gyorsszerviz vagyunk

A weboldalunkon minden olyan információ megtalálható, amelyre az ügyfélnek szüksége van. A baj azonban az, hogy az ügyfelek nem olvassák el ezeket. Megkeresik a telefonszámot és egyből telefonálnak, holott nem lehetnek teljesen biztos abban, hogy azt dobta ki a kereső, amire nekik szükségük van. Ebből pedig félreértések és kisebb viták alakulhatnak ki, amit mi mindenképpen szeretnénk elkerülni.

Bevezetésképpen két dolgot szeretnénk megosztani olvasóinkkal. Az első és legfontosabb, hogy a weboldalunk az érdeklődőknek, leendő ügyfeleinknek készül. Itt minden információt megtalálnak, ami velünk kapcsolatos. Írunk magunkról, elérhetőségünkről, munkarendünkről és azokról a zárakról, szolgáltatásokról, amelyekkel foglalkozunk, amit kínálunk.

A második fontos dolog a kereső rendszer. Nem a legjobban kiforrott dolog, főként a magyar nyelv miatt, illetve, hogy az emberek nem tudnak keresni, nem tudják úgy használni a keresőfelületet, mint az informatikában jártasak. Példaként említenénk, hogy ha valaki rákeres Debrecenben a „zárcsere“ szóra, akkor a mi weblapunk elől van a találati listán, pedig nem debreceni cég vagyunk. Ezzel arra szeretnénk rámutatni, hogy bár feljövünk az adott keresés alapján, de attól még, aki a debreceni szolgáltatókra kíváncsi, annak ez a találat nem releváns. Továbbá, hogy nem debreceni találatokat is kiad a keresőmotor, így érdemesebb az oldalra előbb ellátogatni, mint egyből tárcsázni a feljövő telefonszámot.

Budapesti zárszerviz specialista

A fő probléma ugyanis az, hogy a látogatók, érdeklődők nem olvassák el az oldalon leírt információkat. Egyből telefonálnak, és sok idő megy el teljesen feleslegesen, mert mi nem dolgozunk vidéken, és nem fogunk tudni segíteni pl. egy pécsi lakosnak. Hiába azonosítjuk be az ajtót, egyeztetünk árakat, a végén kiderül, hogy Pécsről lévén szó, nem fogunk tudni segíteni. A telefonálónak pedig teljesen egyértelmű, hogy ha a kereső feladta, akkor ő pécsi szolgáltatóhoz fordult. Pedig nem így van.

A weboldalunk elkészítésébe nagyon sok időt és munkát öltünk, mégpedig azért, hogy a látogatók minden információt megkapjanak a szakterületünkről. Részletezve vannak a munkák, amiket elvállalunk, részletes információk vannak az izraeli zárbetétjeinkről, a kínai, HiSec és műanyag bejárati ajtókról, azok szerkezeteiről, zárbetétjeiről, kilincseiről, a trezorzárakról. Le van írva, hogy mikor és mit cserélünk, hogyan és mit tudunk kódolni, illetve az árak is fel vannak tüntetve. Megosszuk az olvasókkal, hogy mikor dolgozunk, mikor hívhatnak minket, hogyan és hol tudnak minket elérni, továbbá, hogy milyen területeken vállalunk munkát. A weboldalunk nem egy sima oldal, ahol van két telefonszám „zárcsere“ kulcsszóval, hogy „Hívjon minket zárcsere ügyben!“, ahol semmi egyéb információ nincs és majd mindent a telefonban egyeztetünk le.

A weboldalunk információdús, szakmailag részletezett, összetett, részletekbe nyúló. Ezt Önöknek készítettük! Kérünk mindenkit, hogy olvassa el a leírt információkat, mielőtt telefonál! Semmi értelme vidéki városokból minket hívni, hiszen Budapesten dolgozunk! Nem vállalunk vidéki munkákat a nagy időkiesés miatt. Tudjuk, hogy vannak olyanok, akik szívesen megfizetnék a kiszállási díjat, ám a kiesett időt már nem tudják megfizetni, erre nem is kérünk senkit. Egy szegedi út pl. 2 óra oda, 2 óra vissza, plusz a szereléssel eltöltött idő. Ez alsó hangon is 5-6 óra. Budapesten 5-6 óra alatt, 5-6 munka is elvégezhető, amely munkákkal pénzt tudunk keresni. Egy kiszállási díj megfizetésével, nekünk ezek a pénzkeresetek azonban kiesnek. Ezt csak azért írtuk le, hogy átlássák, miért nem vagyunk kisegítve a kiszállási díj megfizetésével.

Budapesti szolgáltató lévén mi a fővárosban dolgozunk, illetve a kb. 20 km-es vonzáskörzetében, Pest megyében. Ennél messzebbre menni nem tudunk, nem is akarunk.

Kérjük olvasóinkat, leendő megrendelőinket, hogy legalább fussák át nagyvonalakban a leírtakat a telefonhívás előtt, így mindenki megkímélheti magát a fölösleges körök lefutásától!