Tekintsünk a digitális kitekintőre másképp!

Egy orosz ügyfelünk mesélte a következőket, aki másfél éve Magyarországon él. Egy biztonsági ajtót gyártottunk neki, mivel megszaporodtak a betörések a lakóparkban, ahol él. Mint az ajtó alaptartozéka, a kitekintőre terelődött a szó.

Ekkor kezdte el mondani a rémtörténeteit a kitekintőről. Az oroszoknál még mindig dívik, amiről azt gondolnánk, hogy csak a thrillerekben fordulnak elő. Mégpedig az, hogy a csöngetésre, mielőtt az ember kinyitná az ajtót, automatikusan odateszi a szemét a kitekintőhöz, hogy megnézze, ki van odakinn. A betörők pedig átfúrnak a kitekintőn, vagy valami éles szerszámmal átböknek rajta! Az így megsérült tulaj pedig könnyű célpont, nem igen tud ellenállni, hiszen magával van elfoglalva.

Háromszor is rákérdeztünk, hogy ez igaz-e, de orosz ügyfelünk váltig állította, hogy igen. Nem is kért hagyományos kitekintőt az ajtóra, egyből a digitálist választotta, hiszen ott egy gomb megnyomásával látni a képernyőt, így nem kell annyira közel menni az ajtóhoz. Mondtuk, hogy Magyarországon ez nem jellemző, de ő nem bízta a véletlenre! Lám, a digitális kitekintő akár biztonsági eszköz is lehet, megvédhet bennünket a támadásoktól is! Egy újabb pozitívum, hogy miért érdemes a korral haladni. Válassza Ön is digitális formátumot!

2017.04.03.