Azonnali ajtónyitás, azonnali zárszerelés – vagy ez miért nem lehetséges?

Nagyon furcsa, de főként idősebb ügyfeleink igénylik az azonnali zárszerelés, ajtónyitás szolgáltatást, pedig azt hinnénk, ők már nem dolgoznak, nem nevelnek gyerekeket, így ráérnek. Hát, nem érnek rá. Nekik nagyon fontos az azonnali munkavégzés, így gyakran arra is rákérdeznek, hogy nem tennénk-e félre más munkát, hogy mielőbb odaérjünk hozzájuk és elvégezzük a sürgősségi zárszerviz szolgáltatást.

Éppen két napja hívott egy idős hölgy, akinek mondtuk, hogy befejezünk egy munkát és odamegyünk, kb. 45 perc kellene ehhez. Először azt mondta, rendben van, de visszahívott 15 perc múlva (mikor éppen indultunk volna hozzá), hogy egy másik cég azt mondta 5 percen belül érkezik, így minket lemondana. Nem probléma, voltak függőben munkáink, így más irányba vettük utunkat.

Igen ám, de a néni visszahívott újabb 20 perc múlva, hogy a másik cég autója lerobbant, így menjünk. Ugye ott vagyunk 10 perc alatt? – hisz ez volt az eredeti terv. Nos, ez nem így működik.

Fontos megjegyezni, hogy bárki bármit is ígér, nem tud ott lenni 5 perc alatt, hacsak nem pár háztömbbel lejjebb parkol. Ne dőljenek be a zárszervizes ígérteknek, a túl gyors helyszínre érkezés a legtöbbször kamu! Valamit 5 perc alatt lerendezni a mai világban nem lehet. Ezt jobb, ha mindenki tudomásul veszi, a saját érdekében!

2017.04.04.