Szellemek ellen védelem

Biztonsági zárak importőreként, egy hazai ajtógyártóval karöltve készítünk, készíttetünk biztonsági bejárati ajtókat. Az ajtók trezorzárakkal ellátottak, működhetnek tollas kulccsal, cilindervezérléssel, illetve a kettő kombinációjával.

Ezek az ajtók igen nehezek, masszívak, és biztonságosak. Kinyitni nem lehet őket, még az interneten kerengő rosszindulat, lejárató kampányok ellenére sem. Sajnos a kor előrehaladtával az embereknek kényszerképzeteik támadnak, hogy az ajtókon betörnek, bemennek, elviszik az újságot, kiszórják a lisztet. Nem akarunk senkit megbántani vagy kiosztani, hogy kinek van orvosi segítségre szüksége, de a nem létező szellemek és a kitalált, bemesélt látogatók ellen mi sem tudunk megfelelő védelmet biztosítani.

Ezt csak azért írtuk le pár sorban, mert több olyan megkeresésünk is van mostanában, amely pl. napi rendszerességgel történik egy 80 éves nyugdíjas hölgy részéről, aki ráadásul igen szerény körülmények között éli életét. Ha mégis valaki úgy gondolja, hogy egy közel 300 ezer forintos biztonsági acélajtón bárki pillanatok alatt bemegy, az maradjon a jól bevált, megszokott ajtajánál, mert a mi biztonsági ajtóink szellemek ellen hatástalanok.

2017.02.20.