Szalagzár csere

Nagyon elterjedt és közkedvelt, mind a fa-, mind a műanyag ajtókban egyaránt, a többpontos (multipoint) ajtózárak táborát gyarapító szalagzár, ajtóélvasalat.

Ezek lehetnek kilincs- vagy kulcsműködtetésű verziók, sima négygörgős kivitel, vagy ennek a bonyolultabb verziója, ami alul-felül tüskét mozgat, esetleg még egy dupla cilinder is lehet telepítve a vasalatra.

A Zár Zorro Kft. szervizszolgáltatás keretében, a következő vasalatok beszerelését, zárcseréjét, teljes körű zárszerviz ellátását biztosítja. Pl. GU, Roto, Maco, Schüring, Schüco, Pavo, Fuhr, Elzett, KFV, Vorne, stb. Ám azért ez nem egy ilyen egyszerű feladat, hogy kiválasztjuk az adott márkanevet és már megyünk is. Például, egy gyártónál, különböző előlap-méretű és különböző dorn-méretű vasalatok is megtalálhatók a bejárati ajtókba. Tehát egy vasalatnál kb. 8-10 különböző méret lehet egy vasalatnál a záródási pontok összekombinálásával.

Ezért kérünk mindig egy fotót az ajtóél-vasalatról, mert ez alapján be tudjuk pontosan azonosítani az szalagzárat. Ez egy kényelmes és költséghatékony megoldás, mert nekünk sem kell kétszer kimenni a helyszínre, miáltal árainkat is alacsonyan tudjuk tartani.

2017.02.24.