Nincs alku!

Nagyon sokszor összekeverik az ügyfelek a zárszerviz tevékenységet a bolhapiaccal. Mi mindent megteszünk az ügyfelekért, hogy 100 százalékosan elégedettek legyenek, minőségi szolgáltatást és termékeket kapjanak, de sokszor már a telefonban elkezdenek alkudozni.

Mivel mi nem zöldséget, vagy használt tárgyakat árulunk, hanem egy helyszíni szerviz-szolgáltatást végzünk, így az árainkat sem hasraütés-szerűen mondjuk az ügyfeleknek. Nekünk fix, szabott áraink vannak, mind egy sima zárcserénél, egy hevederzár szerelésnél, mind egy becsapódott ajtónál, stb. Mi ebből az árból nem tudunk engedni.

A másik dolog az ÁFA-s számla, amit szinte minden 5. ember nem szeretne megfizetni. Azért itt legyünk tisztában a dologgal, ez az összeg nem a mi zsebünkbe vándorol, hanem ezt a magyar állam részére kell befizetni. Erre a szokásos válasz, hogy nem akarják támogatni a kormányt. Mi ezt elhisszük, de a benzinkútnál, üzletláncokban, élelmiszerboltban, barkácsáruházban mi sem reklamálunk, hogy nem szeretnénk ÁFA-t fizetni.  Az ÁFA-t nem mi találtuk ki, de ezt be kell fizetni. Úgy gondoljuk, hogy ma Magyarországon, egy becsületesen dolgozó és korrekt munkát nyújtó cég, nem végez számla nélküli szolgáltatást. A további, esetleges (számla nélküli), garanciaérvényesítésekről már nem is beszélve.

2017.02.27.