Segítség a keresésében

Egy kis segítséggel szeretnénk szolgálni olvasóinknak, ügyfeleinknek az internetes zárszerviz/zárcsere keresésekkel kapcsolatban.

Mi szakmailag úgy gondoljuk, hogy akinek egy bizonyos márkájú zár van az ajtajába beszerelve, annak érdemes a márka alapján szolgáltatást keresni. Az, hogy milyen márkájú a bejárati ajtó zárszerkezete, zárbetétje, nagyon könnyen megállapítható. Csak meg kell nézni a kulcsot, majd annak a fején lévő feliratot elolvasni, vagy a logót szemrevételezni, hogy az milyen. Ha megvan a gyártó cég neve, akkor már azzal együtt tanácsos a keresést elindítani, pl. Sab zárcsere, Viro/Cerutti zárszerelés, vagy éppen Mul-T-Lock zárkódolás.

Ez azért fontos, mert ha csak egyszerűen a „zárcsere” szóra keresnek rá, akkor egy általános megjelenítést fognak találni. Ellenben, ha beütik a márkanevet, akkor azok a cégek fognak megjelenni a természetes keresőben, akik erre a márkára szakosodtak.

Sajnos sokszor előfordul, hogy az általános keresőből kihívott zárszerviz cégek nem értenek az adott márkához, nem tartanak raktáron azt (mert ezek inkább speciális zárak), illetve egy jóval gyengébb minőségűvel helyettesítik a meglévőt. Keressenek az adott kulcsszavak alapján, hogy szakszerűbb és profibb szolgáltatásban tudjanak részesülni!

2017.03.13.