Rohanó világ, előnyökkel

Munkáink során kapunk olyan zárszerviz problémákkal kapcsolatos hívásokat, amikor nem tudjuk 100 százalékosan beazonosítani pl. a zárszerkezetet. Ezért mindig nagy segítség, ha az ügyfél tud gyorsan egy fotót készíteni az ajtóról, zárról, kilincsről, amelyekkel éppen problémája támad.

Ma már szinte csak okostelefonokat lehet kapni, amelyekkel ezek a fotók könnyen és gyorsan elkészíthetők, csupán a küldési módot kell kiválasztani, és pillanatok alatt láthatjuk is az ajtót, zárat, éppen úgy, mintha ott állnánk előtte. Lehet küldeni nekünk fotót e-mailben, vagy akár Viber, WhatsApp applikációval is.

A fiatalabb korosztály profin tudja kezelni az okostelefont, az idősebbek pedig, akiknek esetleg nehézsége merülhet fel ezek használatával kapcsolatban, tudnak segítséget kérni a családtagjaiktól, unokájuktól, gyerekeiktől, vagy éppen a szomszéd fiatalembertől.

Ezen fotók alapján már egyértelműen beazonosítható számunkra a zár típusa, márkája, az, hogy az adott ajtóra szerelhető-e fel hevederzár, másodzár, vagy éppen milyen pajzs kellene rá. A fotókkal rengeteg fölösleges pénzkidobás, idő és energia takarítható meg, ezért bátran ajánljuk, hogy használjuk ki a rohanó világ előnyeit, a technika csodáit, amelyek régen még nem léteztek, ma viszont a rendelkezésünkre állnak éjjel-nappal!

2017.03.29.