Műanyag bejárati ajtók – szerviz szolgáltatásaink

Fontosnak tartjuk a műanyag bejárati biztonsági ajtókra való szakosodást, mert nagyon sok budapesti és pest-környéki lakóparkban vannak telepítve műanyag bejárati ajtók.

Legyen akár kulcs- vagy kilincs működtetésű a műanyag ajtó zárszerkezete, cégünk mind a zárszerkezet, mind a zárbetét szerelésében, cseréjében otthonosan mozog és szakszerűen megoldja azt helyszíni kiszállással. Az alábbiakban olvashatnak egy rövid ismertetőt, hogy milyen esetekben, milyen problémákkal fordulhatnak cégünk zárszervizes szakembereihez.

Műanyag ajtónyitás, zárnyitás

Ha nem nyílik az ajtó valamilyen oknál fogva, esetleg becsapódott és a külső gomb miatt Ön nem tud visszajutni a lakásába, forduljon hozzánk bizalommal! Zárszerelő kollégáink elvégzik az ajtó nyitását, mégpedig minden esetben úgy, hogy nem sérül meg az ajtó!

Zármeghibásodás vagy kulcselhagyás miatt is szükség lehet ajtónyitásra. Minden esetben úgy nyitjuk ki a zárat, hogy maga az ajtó nem sérül. Kollégáink szakszerűen, hozzáértően fúrják meg a zárbetétet és nyitják vissza a zárszerkezetet. Nem lesznek az ajtón lyukak, horpadás vagy feszegetés nyomok! Nyitasson ajtót hozzáértő szakemberekkel!

Hevederzár és biztonsági másodzár szerelés műanyag ajtóra

A műanyag ajtók a szerkezetük miatt gyengék. A legtöbbjük (kivéve a drága, vastag műanyag ajtókat) egy feszítésnek semmiképpen nem képes ellenállni, bármilyen zárbetét is van benne. A műanyag ajtókat egy hevederzár vagy egy biztonsági másodzár felszerelésével lehet a legjobban megerősíteni, hiszen ezek a szerkezetek pontosan a befeszítés ellen védenek.

Erősítse meg az ajtaját BARLOCK hevederzárral vagy egy Potent biztonsági másodzárral, és nem kell többé a befeszítéssel történő betöréstől tartania!

Befeszítés-gátló szerelése műanyag ajtóra, ablakra

Hasonlóan a bejárati ajtókhoz, a műanyag teraszajtók, vagy ablakok is ki vannak téve a befeszítésnek, hiszen ezek meg aztán pláne nem képesek annak ellenállni.

Erre is van megoldásunk! Ha az ablakokra vagy a teraszajtóra karos- vagy csappantyús befeszítés-gátlót szereltet, nem kell többé aggódni a mellékajtók, ablakok befeszítése miatt!

Ezek a szerkezetek nagyon masszívak, és sokkal több és erősebb csavarral vannak rögzítve, mint a teraszajtó- vagy ablak ellendarabjai.

Műanyag ajtó, teraszajtó és ablak beállítás és újrazsanérozás

Amennyiben nehezen nyílik a bejárati műanyag ajtó, vagy csak különböző „praktikákkal” tudják azt zárni-nyitni, pl. húzással, emeléssel, stb., akkor is forduljanak hozzánk! Szakembereink elvégzik az ajtó beállítását és szaktanácsadással segítenek Önnek, hogy miként tehetik még biztonságosabbá a bejárati ajtót, vagy hogyan tudják karbantartani a zárakat, mellyel meghosszabbítható az élettartamuk.

Amennyiben rosszul lett az ajtó beépítve és már nem lehet állítani rajta, akkor az utolsó lehetőség az, hogy levesszük az ajtót, és a zsanérokat újra installáljuk, újra zsanérozzuk. Ez egyedi is időigényes munka, melyet egyedi díjszabás alapján végzünk. Tárcsázza ügyfélszolgálatunkat, bármilyen kérdés esetén!

Kilincs és címke szerelés műanyag ajtóra

A műanyag ajtón lévő kilincseknek, pajzsoknak kettős szerepük van. Egyrészt az ajtó nyitását, csukását, illetve a kilincsemelős szerkezeteknél az ajtó záródását is biztosítják.

Másodsorban pedig biztonsági szerepre hivatottak. Egy erős törésvédő pajzs megakadályozza a zárbetéthez való hozzáférést, amit így nem tudnak eltörni, kihúzni. Ezen kívül a befeszítéssel történő betörést is akadályozzák a pajzsok, mert nehezebben lehet tőlük hozzáférni az ajtólap és a tok közötti réshez, ahová a feszítő eszközt szokták behelyezni.

Persze az is előfordulhat, hogy valakinek nem tetszik a már meglévő kilincs, pajzs és újat szeretne. Esetleg betörés következtében az megrongálódott és emiatt válik szükségessé a csere, illetve, ha valaki gombot szeretne kívülre, hogy ne kelljen állandóan a kulcsot belülről ráfordítani. Bármi legyen is az ok, forduljon hozzánk bátran kilincs- és pajzs cserével kapcsolatban!

Műanyag bejárati ajtók garanciális és teljes körű zárszerviz ellátása

Zárszerviz, zárcsere szolgáltatásunk igénybe vehető Budapesten kiszállási díj nélkül, valamint Budapest maximum 25 km-es vonzáskörzetében, Pest megyében, előre egyeztetett kiszállási díjjal.

Megpróbáljuk minden ügyfelünk igényét teljes mértékben kielégíteni, így zárszerelő kollégánk, a távolságtól függően, akár egy-két órán belül a helyszínre tud érkezni.

Igyekszünk minden esetben korrekt, versenyképes áron dolgozni és a telefonon előre egyeztetni a felmerülő költségeket. Szintén próbáljuk a helyszínen azonnal, helyszíni szereléssel az adott problémát megoldani, elhárítani, ezáltal is időt és pénzt takarítva meg ügyfeleinknek és persze saját magunknak is.