Hevederzár szerelés bejárati ajtókra Budapesten

A hevederzár az a megfizethető biztonság, amelyet gyorsan, raktárról, jó árban, akár két munkanapon belül fel tudunk szerelni budapesti ügyfeleink számára. A hevederzár szerelés szinte bármilyen bejárati ajtó esetén megoldható, amennyiben az ajtó megfelelően van beépítve. A szerelésnek két feltétele van. Az egyik, hogy az ügyfél elfogadja a cégünk által kínált, konkurens cégek árainál magasabb árat, a másik, hogy küldjön nekünk egy fényképet az ajtóról belülről, hogy lássuk a lehetőségeket a felszerelésre.

Mi nem szerelünk mindenáron hevederzárat csak a haszon miatt, hisz a lényeg a biztonság és az ügyfél elégedettsége. Nálunk előfordult már, hogy nem tudtuk volna úgy felszerelni a hevederzárat az ügyfél ajtajára, hogy az 100 százalékos biztonságot produkáljon, így nem vállaltuk el a munkát. Mivel az ügyfél ragaszkodott hozzá, gondoljuk talált valaki mást, aki felszerelt neki valamit, ami nem véd maximálisan, maximum lelkileg.

Cégünknél a hevederzár szerelés komplett ára azért magasabb, mert a zárbetét, amit a hevederzárba szerelünk sokkal jobb, mint pl. a Biztibuk gyári zárbetétje. Vagy megemlíthetjük az Abus zárbetétet is a hevederzárakban, mely már tömegcikknek számít a miénkkel szemben, ami azt jelenti, hogy Kínában készül és bárhol kapható. A mi zárbetétjeink izraeli gyártásúak, MABISZ 5 és 6 tanúsítvánnyal ellátottak, így sokkal többet tudnak, mint vetélytársaik, ezért magasabb az ár. Mi olcsó hevederzárat nem szerelünk, mert 30.000 forintért nem lehet biztonságot vásárolni, maximum egy házőrző kutyát.

A hevederzárak nálunk 60.000 Ft-tól indulnak 70.000 Ft-ig bezárólag, méret, zárcsőr-hossz, kialakítás és rögzítés függvényében. A hevederzár szerelés árát a szerelés végén kell a zárszerelő kollégának kifizetni, készpénzben. A szerelésről minden esetben számlát kap az ügyfél, amely egyúttal a garanciát is biztosítja. A hevederzár szerelésnek kb. 2 óra időhosszt kell biztosítani, főleg, ha falat kell fúrni, mivel csak úgy tudjuk a fix, erős rögzítési pontot kialakítani. Nálunk a hevederzár szerelés már rutinmunka, hiszen az elmúlt 10 évben több mint 1000 darabot szereltünk fel különböző, műanyag-, fém-, fa bejárati ajtókra, fehér és barna színben.

Cégünk csakis a vízszintes hevederzárat telepít, a hagyományos kétoldali változatokban. Függőleges és kétszárnyú hevederzárakkal nem foglalkozunk, ezekben maximum zárbetétcserét vállalunk végezni, melynek költsége már 34.000 Ft-tól elérhető. Betétcserénél szintén a magas biztonsági fokozatú izraeli zárbetéteket szereljük be.

Hevederzárjainkhoz 5 db gyári kulcs tartozik és a másolásvédő kártya. A kulcsokat csakis a Kulcskirály zárszaküzletben lehet sokszorosítani, kizárólag a kártya felmutatásával.

Budapest összes kerületében vállalunk (munkáink függvényében), rövid határidővel vízszintes hevederzár szerelést, a biztonság növelésére, a betörés megelőzésére.

Hívja központi számunkat hétköznapokon, reggel 8 és este 20 óra között! Hétvégén cégünk nem szerel hevederzárat!

Ezen kívül vállalunk még hevederzár szerelést Dunakszin, Szentendrén, Pomázon, Gödön, Fóton, Budakalászon, Kistarcsán, Nagytarcsán, Budaörsön és Érden. Itt pár ezer forinttal többet kérünk az ügyfelektől a budapesti díjszabás felett. Pest megyei megrendelőktől is mindig kérünk egy fotót az ajtóról belülről, hogy tudjuk hogyan és miként készüljünk, mivel nem minden ajtóra lehet hevederzárat szerelni. Éppen ezért kérjük a fotót.

A hevederzár szerelés egy bonyolult, összetettebb feladat. Házilag semmiképp nem ajánljuk az elvégzését, hiszen a szerszámozottság mellett szükséges hozzá szakértelem, rutin, gyakorlat és tapasztalat.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest