Hevederzár ajtóméretek

A vízszintes hevederzár méretei viszonylag elég széles palettán mozognak. Mondhatni azt is, hogy nincs olyan méret, amivel ne tudnánk lefedni a bejárati ajtók 100%-át.

Nézzünk néhány fajta bejárati ajtót és azok méreteit, hogy Ön is átlássa a megrendelés előtt, hogy milyen hevederzárra van szüksége. Ami fontos, hogy hevederzárat szobaajtóra nem szerelünk fel!

Vízszintes hevederzár

A hevederzáraknak általában a vízszintes kivitele a legelterjedtebb Magyarországon. Ezen belül is főként Budapest kerületeiben találkozhatunk ezekkel a hevederzárakkal.

Mint az a nevében is benne van, a hevederzár vízszintesen helyezkedik el az ajtólapon belül, ahová szakszerűen van felszerelve. A hevederzár jobb és bal oldalán két tömör acéltüske csúszik ki záráskor, amely tokba, falba vagy kengyelbe záródik.

A hevederzárból a következő méretekből tudunk hevederzárat telepíteni: 800, 850, 900 mm. Ezeknek a zárcsőr mérete 48 és 63 mm. Akinek ennél vastagabb ajtaja van, annak is tudunk megoldást biztosítani, mégpedig az olasz rászegző pumpás zárakból, mely ereje és masszivitása vetekszik a hevederzáréval.

A leggyakrabban használt hevederzár méretek a bejárati ajtók esetében a 800, 850 és 900 mm-es vízszintes vagy félkaros hevederzárak. Cégünk ezek felszerelésével foglalkozik Budapest területén.

Tartozékok

Rövid és hosszú fali konzolok, fali kengyelek, díszítő karika, belső törésvédő pajzs, továbbá a védőkártya az illetéktelen kulcsmásolás ellen.

Úgy gondoljuk, hogy minden ajtóra tudunk megfelelő megoldást biztosítani a hevederzár tekintetében.

Pumpás rászegző olasz másodzár

Bármennyire is furcsa lehet a hozzá nem értők számára, bizony van olyan ajtó, amire nem lehet felszerelni a hevederzárat.

Nagyon jó megoldás lehet ilyenkor az olasz Potent rászegző zár felszerelése. Mi ezt a zárat szívből ajánljuk mindenkinek, mert sokkal modernebb, kisebb, mind az ódivatú hevederzár, de ugyanazt tudja. 100 százalékosan védi a bejárati ajtót, valamint a kétszárnyú bejárati ajtót is a befeszítés ellen, továbbá a zár kialakításának köszönhetően nem nyitható semmilyen manipulációs zárnyitással! Zárcsőrének különböző mérete miatt a vékonyabb és a vastagabb ajtókra is felszerelhető. Tömör ajtók esetén belülről tekerőgombbal is kérhető, így még csak a kulcsokat sem kell használni a záráshoz, arról már nem is beszélve, hogy kívülről ilyenkor a saját kulcsával a később hazaérő családtagnak nyitható!

Vízszintes hevederzárjainkat és a pumpás Potent zárat raktárkészletről biztosítjuk ügyfeleink számára, a hevederzár szereléshez az időpontot telefonon szükséges egyeztetni!

VÉDJE AJTAJÁT ÖN IS HEVEDERZÁRRAL!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest