Műanyag bejárati ajtó zárszerviz Budapest III. kerületében

A kínai bejárati ajtókkal párhuzamosan, a műanyag bejárati ajtók szintén nagy népszerűségnek örvendenek a lakosság körében. A műanyag bejárati ajtóknak a zárszerviz ellátására ugyanolyan nagy igény van Budapest III. kerületében is, mint a kínai ajtóknak.

A műanyag bejárati ajtók leginkább az áruknak köszönhetik e nagy népszerűséget, hiszen nagyon sok új és régebbi lakóparkban találkozunk műanyag bejárati ajtókkal. A panelházak régi bejárati ajtóit is gyakran cserélik le műanyag ajtóra a III. kerületben. Annyira szerteágazó azonban a műanyag ajtók zárszerkezeteinek a palettája, hogy csupán annak alapján, hogy valakinek műanyag bejárati ajtaja van, nehéz beazonosítani a zárszerkezetet, vasalatot.

A műanyag bejárati ajtók szervizelésével kapcsolatban elsősorban zárbetét cserét végzünk, másodsorban vasalat-, azaz zárszerkezet cserét, illetve kilincs cserét. Zárbetét cserére akkor van leginkább szükség, amikor valaki egy új ingatlanba költözik. Ez alatt érthetjük azt is, hogy beköltözik egy vadonatúj lakásba, melyet az építtető adott át, illetve azt is érthetjük, hogy valaki vásárolt egy használt lakást a III. kerületben és oda költözik be. Mindkét esetben nagyon erősen javasoljuk a zárbetét cserét, több okból is kifolyólag! Egyrészt azért, mert soha nem tudni, hogy kinél maradt a kulcs, és azok milyen beállítottságú emberek. Sokszor hallottunk olyat, hogy lakásokba a náluk maradt kulccsal egy-két év múlva visszamentek és kirámolták a lakást. Illetve az új építésű társasházak esetében is volt kézben a kulcsa, ki tudja hány embernek. Továbbá azt is érdemes fejben tartani, hogy az újonnan beépített műanyag bejárati ajtók a legsilányabb, legolcsóbb zárbetéttel vannak átadva, amelyek általában semmilyen zárnyitás ellen nincsenek védve. Ilyenkor erősen indokolt a zárbetét csere, hiszen biztonságilag nem felel meg az elvárásnak a műanyag ajtóban lévő zárbetét.

Zárbetét csere Budapest III. kerületében

Fent leírt esetekben elég csupán a zárbetétet kicserélni, melyet cégünk vállal a III. kerületben. Az általunk beszerelt új zárbetétek minőségileg kiválóak, törésvédelemmel, fúrásvédelemmel, finomnyitás elleni védelemmel és másolásvédelemmel rendelkeznek. A III. kerületi zárbetét-cserét rövid határidővel vállaljuk, számlaadás és garanciavállalás mellett.

Amennyiben valakinek azonban magával a zárszerkezettel van problémája, pl. a kulcs forgatásakor a szerkezet nem tolja ki a záródási pontokat, akkor minden esetben vasalatot, azaz zárszerkezetet szükséges cserélni. Ez már egy kicsit bonyolultabb helyzet, mert ahány műanyag ajtó, annyiféle vasalat. Nagyon nem mindegy, hogy kulcs- vagy kilincs-működtetésű-e a vasalat, mi a javaslat márkája, hány ponton záródik, nem mindegy, hogy milyen fajta záródás van (görgős, kampós, vegyes, stb.), nem mindegy, hogy hány éves az ajtó, nem mindegy, hogy milyen széles a vasalat előlapja és még sorolhatnánk.

A III. kerületi vasalat cserénél nagyon sokan kérdeznek rá az árra. Mi árat csak akkor tudunk mondani, ha pontosan be van azonosítva, hogy milyen vasalatot kell cserélni. Ezt úgy tudjuk a legkönnyebben beazonosítani, ha az ügyfél kinyitja az ajtót, és az ajtó élében lévő vasalatot lefényképezi. Mivel a vasalat majdnem 2 m hosszú, így érdemes két részletben fotózni, például a kilincstől fölfele és a kilincstől lefele. De mindenképpen úgy, hogy mi össze tudjuk rakni azt a fotót és teljes egészében, minden záródási pontot lássunk a fényképen. Amennyiben megkaptuk a fotót, szakmai tapasztalatunknak köszönhetően beazonosítjuk a zárszerkezetet és a komplett vasalat-cserére mondunk egy árat. Amennyiben az ügyfélnek az megfelel, egy előre egyeztetett időpontban, a III. kerületben helyszíni kiszállással elvégezzük a zárszerkezet-cserét.

Amennyiben műanyag bejárati ajtóval rendelkezik és azzal bármi nemű problémája van, úgy forduljon hozzánk bizalommal! Hívja a lenti telefonszámot, vagy küldjön nekünk fotót az ajtóról, annak vasalatáról e-mailben a következő e-mail címre: zarszerviz365@gmail.com

06-70-770-2942