ARX, Roto ajtóvasalat cseréje budapesti kiszállással

Budapest területén ügyeleti jelleggel, jó áron, garanciával vállalunk felhúzókilincses műanyag ajtóban ARX vagy Roto vasalat cserét, több méretben, főként négygörgős változatban.

Az ARX és Roto vasalatokból 30, 35, 40 ,45, 55/92-es dorn-méretűek vannak beszerelve, ezeket a zárszerkezeteket zárszervizes autónkban hordozzuk magunkkal, úgyhogy a megkopott, rugótörött ARX, Roto vasalatot a helyszínen ki tudjuk cserélni. De hogyan is történik nálunk ez a művelet? A mai rohanó, digitális világban mindenkinek van telefonja, amivel fotót tud készíteni. Az ajtó éléből, nyitott állapotban készítsen 3 darab képet nekünk, a felső, a középső és az alsó részről. A 3 képből mi már látjuk, milyen típusú vasalatra van szüksége az ügyfélnek, ha cseréltetni szeretné azt.

Mi minden műanyag ajtó zárszerkezet cseréjénél előre közöljük az árat, elkerülve a konfliktust, hogy az ügyfél esetleg nem ennyi pénzzel kalkulált. Az ARX, Roto vasalat cseréjét csakis zárszerviz szolgáltatóval végeztesse el, hiszen a szalagzár cseréje után minden esetben a műanyag ajtó zsanérjain álltani kell felfelé vagy lefelé, esetleg buktatni a tok irányába. Pláne azoknál az ajtóknál, melyek anno ferdén lettek beszerelve, ott a tokon lévő ellendarabokat is általában arrébb kell helyezni.

A zárszervizes kolléga a változékony időjáráshoz igazítva kicsit nagyobb ráhagyással állítja be az ajtót, hogy a 40 fokos nyári melegben ne kelljen újból visszamenni és ráigazítani, mert az nekünk sem éri meg.

Műanyag ajtó vasalat csere zárszerelő szakemberrel

Sajnos a vasalat csere nem olyan egyszerű, mint azt az ügyfél gondolja, mert általában a telefonálók többsége azt mondja, „nekem egy egyszerű hagyományos ajtóm van” vagy pedig a többpontos záródásra hivatkoznak. Ez azért nem teszi egyértelművé a dolgot, mert a többpontos záródás ma már szinte minden bejárati ajtónál adott, így nem jutottuk előrébb a zár beazonosításában. Továbbá, ha márkanevet mondanak, az persze segít, de nagyon nem mindegy, hogy az ajtóél vasalat hány ponton záródik és miképpen. Ezekre a kérdésekere pedig az emberek többsége nem tud válaszolni, ezért a kérdés lényegesen leegyszerűsíthető, ha küldik nekünk a fotót, mi pedig tudjuk, hogy mit kell nézni.

Csak a fotó alapján tudunk árat mondani. Aki nagyon ragaszkodik az árhoz, annak a legolcsóbb megoldástól kezdve a legdrágább vaslat cseréig bezárólag, tól-ig árat tudunk mondani. Ám ehhez felesleges ragaszkodni, mert a két szám közötti eltérés akár 40-50 ezer forint is lehet. Úgyhogy várjuk a fotókat, az alapján minden tiszta, tudjuk ellenőrizni a szervizautóban lévő raktárkészletünket, pontos árat tudunk adni, így, ha minden megfelel az ügyfélnek, már egyeztetjük is a vaslat csere időpontját.

Az ARX, Roto műanyag ajtó vasalat-cseréjét azért is bízza szakemberre, mert az ügyfél ideje nem biztos, hogy megér annyit, hogy kiszerelje (szerszámok kellenek hozzá) a vasalatot, megkeresse azt a zárüzletet, ahol lehet azt a többpontos ARX vagy Roto ajtóvasalatot kapni, ami az ajtajába van beszerelve. Arról nem is beszélve, hogy az ajtó ez idő alatt tárva-nyitva marad, így valakinek feltétlenül otthon kell maradni. Ha pedig a meglévő vasalatot nem viszi magával az üzletbe a vásárláshoz, akkor vagy nem fogják tudni kiszolgálni, vagy rosszat adnak, így szinte biztos a többszöri fordulás.

Rendeleje meg tőlünk az ARX/Roto vasalat cseréjét, hogy ne legyen időpocsékolás a ráfordított idő és minden a szakmai követelményeknek megfelelően legyen szakszerűen elvégezve!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest