Miért kell zárbetétet cseréltetni új lakásba költözéskor

Gondoljanak bele, az átvett lakáskulcsok az elmúlt években hány kézen mentek keresztül, kiknél lehet tartalék kulcs, bárki visszaélhet vele bármikor! Ezt nem szabad így hagyni! A költözés után, de inkább még előtte, közvetlenül az átadás után azonnal zárat kell cseréltetni!

A zárbetét csere másik fontos szemszöge, akár kulcsvesztéskor vagy bérlőváltáskor, hogy nem tudhatjuk milyen régi a zárbetét, vannak-e lappangó típushibái, amelyek pont nálunk fognak előjönni a költözés után. A zárbetét csere költsége elenyésző összeg egy 30-40 milliós ingatlan vásárlása esetén. A kérdés az, hogy biztos-e, hogy azzal a régi zárbetéttel akarják-e a lakást nyitogatni, zárni, amihez esetleg maradt egy kulcs valakinél? Ha nem, hívják gyorsszerviz cégünket, mi segítünk a zárbetét cserében! Kapcsolat menüpontunkban megtalálja elérhetőségünket!

Milyen zárbetét cseréltessünk a lakás védelmére?

A válasz egyértelmű, csakis megbízható minőségű zárbetéteket szabad alkalmazni, mert az ajtó fő pillére a zárbetét. Ezzel az védelmi vonallal a betörőnek meg kell küzdenie, már ha nekiáll a behatolásnak. Ne feltétlenül az árat nézze ez esetben, hanem olvasson utána, hogy a zárbetét mi ellen véd, hol készül, milyen biztonsági besorolást kapott, továbbá kérdezzék meg a szolgáltatót, hogy milyen a díjszabása, ha zárcsere szolgáltatásra kerül sor.

Nálunk adottak az árak. Nem jellemző az olcsó, silány betétek használata a cégünknél, csak ha valaki tényleg ideiglenes és nem biztonsági megoldást akar, pl. a kapuba vagy éppen a bejárati ajtóba. Évek óta saját beszerzésű, közvetlenül a gyártótól származó, másolásvédett zárbetéteket szerelünk be, ingyenes helyszíni kiszállással.

A zárbetét alap dolgai, amit minimum tudnia kell: fúrás-, törés-, savazás- és másolásvédelem. Továbbá nem árt, ha rendelkezik zárpikkelés-, magkihúzás-, zárfésülés elleni védelemmel! Ha ezeket a funkciókat a zárbetét tudja, érdemes beszereltetni, már csak a megfelelő zárszerviz cég kiválasztásán kell gondolkozni.

Kitől rendeljünk zárcsere szolgáltatást Budapesten?

Az interneten szinte boldog-boldogtalan hirdeti zárcsere szolgáltatását, pénzt nem kímélve a hirdetésekre, de ezek a cégek ahogy jönnek, úgy mennek is, mivel nem tudják felvenni a versenyt az olyan 15 éve működő vállalkozásokkal, profi zárszerviz cégekkel, mint a Zár Zorro Kft. Régóta vagyunk és még sokáig tervezünk ebben a szalmában lenni!

Hívjanak bátran, mi előre közölt fix árakkal dolgozunk és garanciát biztosítunk az általunk beszerelt termékekre! A jó árat a zárcsere tekintetében azért tudjuk fenntartani, mert közvetlen a gyártótól vásároljuk a betörésbiztos zárbetéteket, amit ügyfeleinknek tudunk biztosítani. Nem kell a köztünk lévő még két-három kereskedő hasznát megfizetni az ügyfélnek!

Mindenki azt hív, akit akar, de érdemes meggyőződni a múltjáról, munkásságáról az adott cégnek! Tájékozódjon referencia munkáiról a weboldalán, nézze meg milyen minőségű zárbetét szerelnek be, mert fontos a lakás és a család megfelelő védelme!

Mennyibe kerül egy bejárati ajtó zárcseréje kiszállással?

Budapest területén ingyenes kiszállást biztosítunk a megrendelt zárcsere esetén. Nem jellemző, hogy olcsó, silány, vacak zárbetéteket szerelünk be, mert ezekkel rengeteg a garanciális, a visszajárási probléma, arra pedig nincs idő. Kerüljük a kellemetlen szituációkat is. Csakis jó minőségű izraeli zárbetéteket szerelünk be az ajtókba, rácsokba, Mabisz 5-ös és 6-os biztonsági besorolással. Ezek az 5 kulcsos RB Keylocx interaktív csapos és RB LOCXIS 3 kulcsos, prémium kivitelű kódkártyás zárbetétek.

Nézzünk egy példát. Egy felhúzókilincses műanyag ajtó zárbetét cseréje Budapest területén kompletten, anyag- és munkadíjjal együtt 32 és 46 ezer Ft között választható, betét függvényében. Ugyanez vonatkozik egy fogaskerekes Superlock zárbetét cserére is vagy egy egyzáras, barkácsáruházas kínai ajtó zárbetét cseréjére.

Mire kell figyelni, mik az intő jelek a zárcserére?

A megbízható zárszerviz cég felkutatása, referenciák begyűjtése, talán ez a legfontosabb. Intő jel lehet például, ha akad, szorul az ajtózár, zárbetét, nehézkes a működés, az ajtót nyitáskor-záráskor rángatni kell. Ilyenkor előbb-utóbb nem fog kinyílni az ajtó és ez már jóval többe kerül majd, mint egy gyors, egyszerű, biztonságos zárbetét csere.

Általában a zárszerviz cégek viszik az ügyfeleknek a zárbetétet, ezért győződjön meg arról, mint megrendelő, hogy lecsomagolt, bontatlan, originál terméket, zárbetétet kapjon. Semmilyen félreértés és visszaélés ne keletkezzen a jövőben ebből!

Mi erre nagyon ügyelünk! Mielőtt kicseréljük a zárat, megmutatjuk a gyári csomagolást, amit vagy az ügyféllel bontatunk ki vagy előtte nyitjuk fel.

Milyen ajtóknál vállalunk zárcserét?

Szobaajtóba egyáltalán nem, ezt hangsúlyozzuk. Ezen kívül minden bejárati ajtóban, amiben euró-profilú, cilinderes meghajtású zárszerkezet van, gyorsan, szakszerűen, jó áron tudunk zárbetét cserélni.

  • HiSec kínai ajtó
  • Secdoors lemezajtó
  • TerraSec világitó kilincses kínai ajtó
  • Felhúzókilincses műanyag ajtó
  • Mul-T-Lock és Superlock fogaskerekes ajtó
  • Olasz trezorzáras biztonsági ajtó

Hívjon minket vagy írjon nekünk!

06-70-770-2942

zarszerviz365@gmail.com

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest